Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ey Nefsim anlasana artik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 48974" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Ben cocuklarimi bir hata yaptiklarinda cezalandirdigim gibi kendi Nefsimi de zaman zaman cezalandiririm..</span></p><p><span style="color: black">ozellikle vicdanen rahatsiz edici hal ve davranislarda bulundugumda nefsimi cook siddetli cezalandiririm!</span></p><p><span style="color: black">koruyuculugunu yaptigim Bana Emanet verilen cocuklara Haksizlik yaptirmak isteyen nefsime karsi cook ca dikkatli olmayi ogrendim..</span></p><p><span style="color: black">cunku nefis hep kotlulugu, cirkinligi Kul HAKKINA girmemiz icin hep bizim duygularimiz ile oynuyor ve duygu somurusu yapiyor..</span></p><p><span style="color: black">Eyy Guzel Allahim beni nefsime bir AN dahi olsa nefsim ile yanliz birakma diye cookca dualar ederim..</span></p><p><span style="color: black">Benim en buyuk dusmanim buradaki yabancilar degil bilakis kendi Nefsim icimdeki benim ile her AN yasiyan bazen dizginliyemedigim nefis hayvanim-dir..</span></p><p><span style="color: black">burada herkesin bir kedisi, kopegi vs. ev hayvani vardir.. bana sorduklarinda pet yani sus hayvanin var mi ?</span></p><p><span style="color: black">tebessum eder evet Can evimde bir hayvanim var derim.. rah. Annem hep derdi ki.. Biz bu dunyaya icimizdeki hayvani insan etmek icin geldik..</span></p><p><span style="color: black"> ben de nasil terbiye edecegiz diye sordugum da.. Iman ile iman ile guzel KIZIM derdi.. </span></p><p><span style="color: black">dikkat ederseniz hepimiz Nefse köle olmuşuz ne isterse yapıyoruz...</span></p><p><span style="color: black">Nefse ağır gelen her şeyde Allah'ın rızası var...</span></p><p><span style="color: black">Yaptıklarımızın Allah rızası taşımasını istiyorsak nefsin dilediklerinden uzak durmak icab ediyor..</span></p><p><span style="color: black">Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun..ins.(Amin)</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 48974, member: 1049"] [COLOR=black]Ben cocuklarimi bir hata yaptiklarinda cezalandirdigim gibi kendi Nefsimi de zaman zaman cezalandiririm..[/COLOR] [COLOR=black]ozellikle vicdanen rahatsiz edici hal ve davranislarda bulundugumda nefsimi cook siddetli cezalandiririm![/COLOR] [COLOR=black]koruyuculugunu yaptigim Bana Emanet verilen cocuklara Haksizlik yaptirmak isteyen nefsime karsi cook ca dikkatli olmayi ogrendim..[/COLOR] [COLOR=black]cunku nefis hep kotlulugu, cirkinligi Kul HAKKINA girmemiz icin hep bizim duygularimiz ile oynuyor ve duygu somurusu yapiyor..[/COLOR] [COLOR=black]Eyy Guzel Allahim beni nefsime bir AN dahi olsa nefsim ile yanliz birakma diye cookca dualar ederim..[/COLOR] [COLOR=black]Benim en buyuk dusmanim buradaki yabancilar degil bilakis kendi Nefsim icimdeki benim ile her AN yasiyan bazen dizginliyemedigim nefis hayvanim-dir..[/COLOR] [COLOR=black]burada herkesin bir kedisi, kopegi vs. ev hayvani vardir.. bana sorduklarinda pet yani sus hayvanin var mi ?[/COLOR] [COLOR=black]tebessum eder evet Can evimde bir hayvanim var derim.. rah. Annem hep derdi ki.. Biz bu dunyaya icimizdeki hayvani insan etmek icin geldik..[/COLOR] [COLOR=black] ben de nasil terbiye edecegiz diye sordugum da.. Iman ile iman ile guzel KIZIM derdi.. [/COLOR] [COLOR=black]dikkat ederseniz hepimiz Nefse köle olmuşuz ne isterse yapıyoruz...[/COLOR] [COLOR=black]Nefse ağır gelen her şeyde Allah'ın rızası var...[/COLOR] [COLOR=black]Yaptıklarımızın Allah rızası taşımasını istiyorsak nefsin dilediklerinden uzak durmak icab ediyor..[/COLOR] [COLOR=black]Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun..ins.(Amin)[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ey Nefsim anlasana artik
Alt