Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ey hayat.. Sana yetişemiyorum ...BEKLE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 46647" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Karanlıkların kuytusunda bırakma Ya Rabbim..</span></p><p><span style="color: black">Sensizlik zindanında mahkum etme bizleri..</span></p><p><span style="color: black">Adını anmayan kalbi neyleyim..</span></p><p><span style="color: black">Bu yürek emanet bu bedene,</span></p><p><span style="color: black">Senden gayrısını doldurursa içine,</span></p><p><span style="color: black">emaneti nasıl teslim edeyim..</span></p><p><span style="color: black">Kalbimi Senin ile atmaya..</span></p><p><span style="color: black">Seninle can bulup,</span></p><p><span style="color: black">Sana koşmaya aşikar eyle bedenimi..</span></p><p><span style="color: black">Varlığımı rızanın yollarına kurban eyle..</span></p><p><span style="color: black">her daim aşkın ile yandır Ya Rabbim..</span></p><p><span style="color: black">Sana İncindiğim Kadar Dökülsem'de Ey AŞK,</span></p><p><span style="color: black">Bilki Ben Ne Mecnun'un Leyla'sından,</span></p><p><span style="color: black">Nede Züleyha'nın İffetinden Bildim Seni...</span></p><p><span style="color: black">Ne Vazgeçişleri Ara'f Edindim Yüreğime,</span></p><p><span style="color: black">Nede Vuslat'ı Yâr Bildim Ömrüme,</span></p><p><span style="color: black">Ben AŞK'ı ''Muhammed Mustafa'' dan Miras Edindim..</span></p><p><span style="color: black">Baki'ydi Emir.. Hak Edindiğimdi Yâr'e.... <!-- /haber --></span></p><p><span style="color: black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 46647, member: 1049"] [COLOR=black]Karanlıkların kuytusunda bırakma Ya Rabbim.. Sensizlik zindanında mahkum etme bizleri.. Adını anmayan kalbi neyleyim.. Bu yürek emanet bu bedene, Senden gayrısını doldurursa içine, emaneti nasıl teslim edeyim.. Kalbimi Senin ile atmaya.. Seninle can bulup, Sana koşmaya aşikar eyle bedenimi.. Varlığımı rızanın yollarına kurban eyle.. her daim aşkın ile yandır Ya Rabbim.. Sana İncindiğim Kadar Dökülsem'de Ey AŞK, Bilki Ben Ne Mecnun'un Leyla'sından, Nede Züleyha'nın İffetinden Bildim Seni... Ne Vazgeçişleri Ara'f Edindim Yüreğime, Nede Vuslat'ı Yâr Bildim Ömrüme, Ben AŞK'ı ''Muhammed Mustafa'' dan Miras Edindim.. Baki'ydi Emir.. Hak Edindiğimdi Yâr'e.... <!-- /haber --> [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ey hayat.. Sana yetişemiyorum ...BEKLE
Alt