Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Ey Benim Hiç Darılmayanım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 16789" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">Ey beni en en çok sevenim.. </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">Ey beni en en çok kollayıp-gözetenim.. </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">Ey sesimi hep duyanım!Yaralarımı saranım.. </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">Eyy hiç darılmayanım!Çağırınca koşarak gelenim! </span></span></strong></em></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">Ey bana benden yakınım!Ey beni en çok bilenim! </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">Ey en çirkinimden sonra bile "gel" diyenim! </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">Eyy! Dünya terketse,hiç terketmeyenim! </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">Ey en en vefalım..Ey Sevgili,en sevgili!Meded!.. </span></span></strong></em></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">Ahh..Ey kadrini hiç bilemediğim! </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">Ahh..Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim.. </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">Ahh..Ey "Sendeyim" deyip,ülfetlerde kaybettiğim! </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">Ahh..Ey "Yalnız Sana..." deyip,gayrısına kulluk ettiğim.. </span></span></strong></em></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">Ahh Sevgili!En en Sevgili.. </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">Ahh ya Vedud!Ya Rahim!Ya Sabur... </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">Ahh ya Tevvab!Ya Afuvv.. </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">Ahh ya Rabbi!Ahh ALLAH ım ALLAH ım! </span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">Tut sana müştak yüreğimi,affet beni.... </span></span></strong></em></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: #006400">Amin..</span></span></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 16789, member: 1043"] [CENTER][B][I][SIZE=4][COLOR=#006400]Ey beni en en çok sevenim.. [/COLOR][/SIZE][/I][/B] [I][B][SIZE=4][COLOR=#006400]Ey beni en en çok kollayıp-gözetenim.. [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=#006400]Ey sesimi hep duyanım!Yaralarımı saranım.. [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=#006400]Eyy hiç darılmayanım!Çağırınca koşarak gelenim! [/COLOR][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][SIZE=4][COLOR=#006400]Ey bana benden yakınım!Ey beni en çok bilenim! [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=#006400]Ey en çirkinimden sonra bile "gel" diyenim! [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=#006400]Eyy! Dünya terketse,hiç terketmeyenim! [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=#006400]Ey en en vefalım..Ey Sevgili,en sevgili!Meded!.. [/COLOR][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][SIZE=4][COLOR=#006400]Ahh..Ey kadrini hiç bilemediğim! [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=#006400]Ahh..Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim.. [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=#006400]Ahh..Ey "Sendeyim" deyip,ülfetlerde kaybettiğim! [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=#006400]Ahh..Ey "Yalnız Sana..." deyip,gayrısına kulluk ettiğim.. [/COLOR][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][SIZE=4][COLOR=#006400]Ahh Sevgili!En en Sevgili.. [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=#006400]Ahh ya Vedud!Ya Rahim!Ya Sabur... [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=#006400]Ahh ya Tevvab!Ya Afuvv.. [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=#006400]Ahh ya Rabbi!Ahh ALLAH ım ALLAH ım! [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][COLOR=#006400]Tut sana müştak yüreğimi,affet beni.... [/COLOR][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][SIZE=4][COLOR=#006400]Amin..[/COLOR][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Ey Benim Hiç Darılmayanım
Alt