Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Ey Azrail
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 58500" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Aşk , meşk derken , dünyadan bir türlü kopamadım. </span></p><p><span style="color: Black">Senden özür dilerim , hazırlık yapamadım… </span></p><p><span style="color: Black">Görüyorsun yanımda ne valiz var , ne bavul. </span></p><p><span style="color: Black">Uykum öyle ağır ki ; ne ezan duydum , ne davul. </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Yaşım yetmiş olsada , gör ki; fıkır fıkırım. </span></p><p><span style="color: Black">Bu cümbüşlü alemi ben nasıl bırakırım. </span></p><p><span style="color: Black">Hani derler ya "yaş yetmiş iş bitmiş" </span></p><p><span style="color: Black">İnan ki ; bu bir yalan , bunu diyen halt etmiş.</span></p><p><span style="color: Black">insan kendini nefsinin hissedigi yastadir..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ey Azrail ! Dur biraz sana yalvarıyorum, </span></p><p><span style="color: Black">Yasal haklarım için , bir avukat arıyorum. </span></p><p><span style="color: Black">Hayallerim düşlerim , yarım kalan işlerim, </span></p><p><span style="color: Black">Estetik yapılacak , daha burnum dişlerim. </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Elli yaşında ancak voleyi vurabildim, </span></p><p><span style="color: Black">Hortumlar sayesinde , holdingi kurabildim. </span></p><p><span style="color: Black">Gerçi ucuza verdim şerefin kilosunu, </span></p><p><span style="color: Black">Ama böyle kazandım uçak filosunu. </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ey Azrail ! Ne olur bozulmasın pazarım,</span></p><p><span style="color: Black">Sana şöyle yüklüce, bir çek bile yazarım. </span></p><p><span style="color: Black">Şu masmavi havuzla sarayıma baksana,</span></p><p><span style="color: Black">O daracık mezarda yazık olmaz mı bana. </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Tahmin ederim ki mevlid de okuturlar, </span></p><p><span style="color: Black">Ortalığı birazcık , gül suyu kokuturlar. </span></p><p><span style="color: Black">Araya reklam konur , bir ilahi furyası, </span></p><p><span style="color: Black">Mevlid bitince başlar , dedi-kodu furyası. </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Etlerim kemiklerim didik didik edilir. </span></p><p><span style="color: Black">Ben az gelirsem eğer köklerime gidilir… </span></p><p><span style="color: Black">Ey Azrail ! İnan ki hazırlığım yok daha </span></p><p><span style="color: Black">Hele şu din konusu , çok karmaşık bir saha</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Bazı büyük abiler,köşeleri tuttular </span></p><p><span style="color: Black">Şeriaat diye diye beni de korkuttular. </span></p><p><span style="color: Black">İlahiyet adına ; ekranda iki kaçık </span></p><p><span style="color: Black">Kimlerin kuklaları oldukları pek açık </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Alim zalim karıştı renkleri seçilmiyor </span></p><p><span style="color: Black">Velisiz kaldı sokak , deliden geçilmiyor. </span></p><p><span style="color: Black">Bu cinnet kervanına , kocabaşlar da dahiller </span></p><p><span style="color: Black">Tuz bozulmuş , ne yapsın bizim gibi cahiller? </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Henüz gündemde , ne oruç var ne zekat. </span></p><p><span style="color: Black">Ne Kur'an'la tanıştım , nede kıldım bir rekat. </span></p><p><span style="color: Black">Gönül desen daha genç , daha haccım duruyor </span></p><p><span style="color: Black">Nerde bir taze görsem kalbim küt küt vuruyor </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Edemedim bir türlü şu nefsimi terbiye </span></p><p><span style="color: Black">Ortalıkta ne görse tutturuyor ver diye . </span></p><p><span style="color: Black">Ey Azrail ! Bilirim , gelince beklemezsin. </span></p><p><span style="color: Black">Tükenen vadelere , saniye eklemezsin. </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Bu satırlar boş geçen bir ömrün hikayesi </span></p><p><span style="color: Black">İbret alanlar için , son pişmanlığın sesi… </span></p><p><span style="color: Black">Bilmem ki bir duvarda , bu mütevazı çaba; </span></p><p><span style="color: Black">Bir küçük pencere açacak mı bana???</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Alıntı</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 58500, member: 1049"] [COLOR="Black"]Aşk , meşk derken , dünyadan bir türlü kopamadım. Senden özür dilerim , hazırlık yapamadım… Görüyorsun yanımda ne valiz var , ne bavul. Uykum öyle ağır ki ; ne ezan duydum , ne davul. Yaşım yetmiş olsada , gör ki; fıkır fıkırım. Bu cümbüşlü alemi ben nasıl bırakırım. Hani derler ya "yaş yetmiş iş bitmiş" İnan ki ; bu bir yalan , bunu diyen halt etmiş. insan kendini nefsinin hissedigi yastadir.. Ey Azrail ! Dur biraz sana yalvarıyorum, Yasal haklarım için , bir avukat arıyorum. Hayallerim düşlerim , yarım kalan işlerim, Estetik yapılacak , daha burnum dişlerim. Elli yaşında ancak voleyi vurabildim, Hortumlar sayesinde , holdingi kurabildim. Gerçi ucuza verdim şerefin kilosunu, Ama böyle kazandım uçak filosunu. Ey Azrail ! Ne olur bozulmasın pazarım, Sana şöyle yüklüce, bir çek bile yazarım. Şu masmavi havuzla sarayıma baksana, O daracık mezarda yazık olmaz mı bana. Tahmin ederim ki mevlid de okuturlar, Ortalığı birazcık , gül suyu kokuturlar. Araya reklam konur , bir ilahi furyası, Mevlid bitince başlar , dedi-kodu furyası. Etlerim kemiklerim didik didik edilir. Ben az gelirsem eğer köklerime gidilir… Ey Azrail ! İnan ki hazırlığım yok daha Hele şu din konusu , çok karmaşık bir saha Bazı büyük abiler,köşeleri tuttular Şeriaat diye diye beni de korkuttular. İlahiyet adına ; ekranda iki kaçık Kimlerin kuklaları oldukları pek açık Alim zalim karıştı renkleri seçilmiyor Velisiz kaldı sokak , deliden geçilmiyor. Bu cinnet kervanına , kocabaşlar da dahiller Tuz bozulmuş , ne yapsın bizim gibi cahiller? Henüz gündemde , ne oruç var ne zekat. Ne Kur'an'la tanıştım , nede kıldım bir rekat. Gönül desen daha genç , daha haccım duruyor Nerde bir taze görsem kalbim küt küt vuruyor Edemedim bir türlü şu nefsimi terbiye Ortalıkta ne görse tutturuyor ver diye . Ey Azrail ! Bilirim , gelince beklemezsin. Tükenen vadelere , saniye eklemezsin. Bu satırlar boş geçen bir ömrün hikayesi İbret alanlar için , son pişmanlığın sesi… Bilmem ki bir duvarda , bu mütevazı çaba; Bir küçük pencere açacak mı bana??? Alıntı[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Ey Azrail
Alt