Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Evliyaların Dilek Duası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="safir" data-source="post: 83982" data-attributes="member: 7511"><p>Selamun aleykum. Bence bu 100 defa okuyana, 200 defa okuyana su mukafat var dilegi kabul olur bu gibi vaadler rabbimin huzurunda daha fazla kalinsin diye tesvik icin soyleniyor olabilir. Rabbimin hosuna gider, kulum benim huzurumda diye. Hangi dua oldugu degil huzurda oldugu icin kazanir, kabul olur duasi belki bilemeyiz. Hem boyle denilince insan gercekten tesvik ediliyor. Mesela bende ramazanda gittigim mukabele ortaminda secde ayetleriyle dua yapildigini ogrendim dort cuma ust uste yapanin duasi kabul olur dedi hocamiz. Ben birkac hafta ust uste yaptim dilegim oldu yada olmadi onu rabbim bilir ama ben bir vesileyle haftalarca cuma vakti secde ayetlerini okuyarak dua ederek, dileyerek yalvararak rabbimin huzuruna dikilmiş oldum. İyiki duymusum, iyki yapmisim rabbim kabul etsin demem o ki bu rakamlar bir yandan kendimizi sartlandirmamiza sebep ouyor umarim yanlis dusunmuyorumdur yanlisim varsa affola...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="safir, post: 83982, member: 7511"] Selamun aleykum. Bence bu 100 defa okuyana, 200 defa okuyana su mukafat var dilegi kabul olur bu gibi vaadler rabbimin huzurunda daha fazla kalinsin diye tesvik icin soyleniyor olabilir. Rabbimin hosuna gider, kulum benim huzurumda diye. Hangi dua oldugu degil huzurda oldugu icin kazanir, kabul olur duasi belki bilemeyiz. Hem boyle denilince insan gercekten tesvik ediliyor. Mesela bende ramazanda gittigim mukabele ortaminda secde ayetleriyle dua yapildigini ogrendim dort cuma ust uste yapanin duasi kabul olur dedi hocamiz. Ben birkac hafta ust uste yaptim dilegim oldu yada olmadi onu rabbim bilir ama ben bir vesileyle haftalarca cuma vakti secde ayetlerini okuyarak dua ederek, dileyerek yalvararak rabbimin huzuruna dikilmiş oldum. İyiki duymusum, iyki yapmisim rabbim kabul etsin demem o ki bu rakamlar bir yandan kendimizi sartlandirmamiza sebep ouyor umarim yanlis dusunmuyorumdur yanlisim varsa affola... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Evliyaların Dilek Duası
Alt