Evliya olurduk

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
11111-300x215.jpg

Seni ,Onu,bunu o sevgiliyi sevdiğimiz kadar Allah’ı c.c sevseydik evliya olurduk ...hy..

Çocuklar,Bilgisayar oyunlarına harcadıkları kadar o kadar zamanı derslerine ayırsalar her biri bir Albert Einstein olurdu...dfgtn
Öğrenciler, zaman zaman bilgisayar ,telefon, twiter ve facebooktan vakit bulurlarsa ,bir zahmet ders de çalışmaları gerekiyor. sırıtık.:,

oyun zaman öldürmekten başka bir işe yaramadığı gibi insanı gerçeklerden uzaklaştırıp ;düş, kurgu, hayal masal, uydurma hikâye gibi farklı Dünyalara götürüyor..:tamam:.

realiteden uzak,mutsuz,huzursuz,bencil,gerçekler ile hayal arasında bocaliyan hep başka biri ya superman, ya spider man yada robot olmak istiyorlar..
kendisi olmak, insan olmak ,hizmet eri olmak var iken hep sahte bir kimlik arıyorlar..
Hayata karşı plansız, gerekçesiz,Kompleksli bir nesil yetişiyor farkındamısınız..........

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selamün Aleyküm. Çok doğru düşünüp yazmışsınız .Sufi ne ifratta ne tefridde sufi daima orta yerde !Şems i Tebrizi. Bu konuda hep araftayım ve yoruluyorum. Bazen dünya da bir tek ben kalıyorum ve Allah oluyor sanki Allah desem Dünya yıkılacak gibi bunun bilincinde yasamak kafami karıştırıyor bazen bu duyguyu dokunabildigim somut olarak bakabildigim sevgilim de Buluyorum..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
duamiz.jpg

Ölümden Korktuğumuz kadar Allahtan Korksaydık Cehennem bile bizi Yakmazdı...
Dünyayı ,mevki,makamı,Onu,bunu o sevgiliyi ,o hoca ,bu şeyhi sevdiğimiz kadar Allah’ı c.c sevseydik orda burda vakit gecirdiğimiz kadar Namaz kılıp kuran okusaydık gerçek evliya olabilirdik...

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Allah'ın razı olduğu "kul" ol yeterli! :)

tozduman

Moderatör
Moderatör
Her gece sığındı isem gecenin karanlığından gündüzün aydinligindan ve nefesim den artık sussun törpuler!

Sevgilimi sevdim ama aşk a bismillah dedim ve şükür ettim. Hangi gönül denize döker duasını aşkı döktüm seyrettim.
Pişman değilim .
Herşey Allah tan . Hüküm onun.
O kadar kolay değil dir evliya olmak kolay olsa idi sayılı evliya olmazdi.
Dünyayı taşımak o kadar kolay değil Allahi anlamak da o kadar kolay değil .
Imtihan lari anlamak bu kadar zor iken hata yapmışım yorum yapmışım.
Demekki kendimi hiç anlatamamisim.

Üst Alt