Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Evlilikte Yaş Sınırı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tozduman" data-source="post: 90454" data-attributes="member: 8162"><p>Ben sadece bir soru sordum 12 yaşında çocuğunuzu Evlendirebilirmisiniz diye ?</p><p>Bir soru daha sormak istiyorum. </p><p>Ben siteye ilk girdiğimde nickim erkek sansinlar diye tozduman yaptım. </p><p>Baktim sitede erkek yok hep bayanlar bayan olduğumu açıkça belli ettim profilimide güncelledim.</p><p>insan konuştuğu gibi yaşamalı! </p><p>Insan düşündüğü ve savunduğu ile yaşamalı! </p><p>Ben simdi size bişey sormak.istiyorum ve yine bu konuda olduğu gibi bana şeriat ve hadis den cevaplayin. </p><p>Burada yeri geliyor şakalasiyoruz doğrumu? </p><p>Kadın erkek bir aradayiz bu helal mi ? </p><p>Abi ve kardeş diyoruz burada hepimiz birbirimize nikah düşüyor mu ?</p><p>Bana islam dan verilsin cevap .Kadın erkek nasıl bir arada olması dışarıda haram ise burada mubah mi? </p><p>Merak.ediyordum kardeşlerim ALLAH razı olsun hepinizden.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tozduman, post: 90454, member: 8162"] Ben sadece bir soru sordum 12 yaşında çocuğunuzu Evlendirebilirmisiniz diye ? Bir soru daha sormak istiyorum. Ben siteye ilk girdiğimde nickim erkek sansinlar diye tozduman yaptım. Baktim sitede erkek yok hep bayanlar bayan olduğumu açıkça belli ettim profilimide güncelledim. insan konuştuğu gibi yaşamalı! Insan düşündüğü ve savunduğu ile yaşamalı! Ben simdi size bişey sormak.istiyorum ve yine bu konuda olduğu gibi bana şeriat ve hadis den cevaplayin. Burada yeri geliyor şakalasiyoruz doğrumu? Kadın erkek bir aradayiz bu helal mi ? Abi ve kardeş diyoruz burada hepimiz birbirimize nikah düşüyor mu ? Bana islam dan verilsin cevap .Kadın erkek nasıl bir arada olması dışarıda haram ise burada mubah mi? Merak.ediyordum kardeşlerim ALLAH razı olsun hepinizden. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Evlilikte Yaş Sınırı
Alt