Evlilik vaadiyle kandırıldım

S

shery

Kayıtsız
Misafir
Birine çok inandım, 5 senedir hayatımda evlilik vaadiyle kandırıp benden faydalandı, çok çektim sırf hayatımı çaldığı için sustum bekledim affettim ama o her defasında daha ağır darbelerle yıktı beni. Onu çok kez affettiğim için bende hatalı mıyım ama mecburdum ona ve en sonunda beni tamamen terk etti. Hayallerim, yıllarım, gözyaşlarım, çektiklerim anlatamıyorum ona hakkım içten asla helal değil o dünyaya çok bağlı o yüzden bu dünyada da cehennemini yaşasın istiyorum. Rabbime dua ediyorum, kendim için sabır onun için ceza istiyorum, dilim buna donûyor bedduam cezasını erteler mi?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
allahadldr.jpg

hayırlı akşamlar Rabbim Size akil, fikir, idrak ve Hidayet eylesin..
Bu yaşadıklarıniz Sizin ve okuyanlarin Kulağına küpe olsun!! İnsan, hatayı, günahi Allah'ı unuttuğu anda işler...
Allah Celle Celaluhu kimsenin bu duruma düşmesine fırsat vermesin..

Her seferinde Sizi kandırmaya ve kullanmasina izin Verdiğiniz için Siz de suçlusunuz..umarım bu yazdiklariniz ;Size de kızlara da ders olur!!
ama ne hikmetse erkekler kızları bu duruma düşürmekten kızlar da erkeklerin bu tuzaklarına düşmekten vaz geçmiyor!! bir türlü akilanmiyorlar...
Erkeklere kendinizi kullandırtmayın.... Kendi değerinizi düşürtmeyin..

Bu yüzden insan ne yaparsa kendine yapar,iyi veya kötü.insanın kendine ettiği kötülüğü hiç kimse etmezmiş...
günaha izin vermenin bedelini yaşıyorsunuz kardeşim.. Allah cc. cümlemizi Aff etsin..

ingilizce de bir deyim, vardir..
"If you build the guts to do something, anything, then you better save enough to face the consequences.”
diyor ki;eğer aptalca bir şey yapmaya cesarettin varsa ,sonucuna da katlanmaya yüzün olsun...

Rabbim kalbine göre versin cümlesi, Ne güzel bir cümledir. Muhatabı iyi niyetliyse duâ, Kötü niyetliyse bedduâ yerine geçer.
Onu Allah'a havale ediyorum ilacını kullanın..Size, ruhunuza, psikolojinize en iyi gelecek olan bir ilaç..

yaşanan olumsuz duygular,beddualar ,olaylar; ruhsal ve fiziksel olarak kişinin sağlığını etkiler ve olumlu olaylari kendi negatif enerjiniz ile kilitlersiniz....
Siz kendinizi düzeltmeğe ve bundan sonra Doğru yolda olmaya bakın..Sen Kendini Değiştirmedikçe hep ayni şeyleri yaşayip gidersiniz..
KAYBETTİĞİMİZİ SANDIKLARIMIZ..KURTULDUKLARINIZDIR…

Aşağıdaki konuyu okursaniz sorularinizin cevabini bulabilirsiniz...

https://www.islamiforumlar.net/misa...337-allah-kul-hakkinin-hesabini-sorar-mi.html

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Evlenme vaadiyle her ne yaptıysa bunların vebalini siz de taşırsınız o da taşır. Karşı tarafın evlenme vaadinde bulunması ve bu sayede faydalanmasını Allahu Teala'ya karşı mazeret olarak gösterilemez. Herkesin nefsi vardır. isterse sizin için ağzıyla havada kuş tutsun hiç bir şekilde Allahu Teala haramları yapma ruhsatını vermemiştir. (hakkımı helal etmiyorum.... benden faydalandı.... demenizden size cinsel açıdan yaklaştığını düşünerek yazıyorum, eğer hakkınızda sui zanda bulunmuşsam düzeltin beni) Ola ki evlendi sizinle, evliliğe kadar sizden ne adar faydalandıysa onun kadar sizinde başınız yanabilir. evlenecek benimle diye kadının da erkeğin de istediğini yapma mantığı İslamda yoktur.

O yalan yere vaad etmiş ve de Allahu Teala'nın yasak ettiği işleri yapmaktan suçludur, sizin için de ona izin vermeniz ve nefsinize uymanız ayrı bir suç. tecavüze uğramadınız sonuçta.

Burada artık konu Allahu Teala'nın takdirine kalmıştır (her konuda olduğu gibi). Siz de bu pozisyondayken o kişiye beddua etmek ve onu cezalandırmak için çabalamak yerine kendinizi Allahu Teala'ya affettirmeye uğraşın.

Allahu Teala sizi affederse kurtulursunuz. Geçmişteki hatalarınızdan sıyrılmanın yolunu arayın. O da kendi başının çaresine baksın artık... eğer kendini Allahu Teala'ya karşı affettirmeye uğraşmazsa zaten Allahu Teala'nın gazabına uğrayabilir.

İnsanın kendisi de tehlikedeyken başkasının başına tehlike gelmesi için beddua ile uğraşması biraz trajik komedidir.

S

shery

Kayıtsız
Misafir
Cevabınız için Allah sizden razı olsun. Ben onu ilk tanıdığım dönemlerde bana yaptığı şeyi benim rızam dışında yaptı, ben alkollüyken faydalandı onun tövbesini çok ettim ama sonraki dönemlerde bırakmadı, evleneceğim diye diye hayatımı mahvetti, haklısınız günaha izin vermenin bedelini yaşıyorum, ben beddua etmek istemiyorum, çok kez hakkımı helal ederek yolumu ayırdım, bırakmadı bunun yanında ben çok sevdim o yüzden çok affettim. suçluyum biliyorum ama o sadece ben değil benim gibi kaç kişinin canını yakmış farklı yollarla, hep unutup yoluma bakarken hayatıma tekrardan girdi. değiştim diyerek yeminler ederek çok canım yandı onun da kötü durumunu elimde olmadan istiyorum. sizden duanızı istiyorum tekrardan Allah razı olsun.

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Size anahtar gibi bir dua göstereceğim.Allahu Teala'dan kendiniz için şöyle af isteyin:

Euzü besmele+ Elhamdülillah+ sallallahu Aleyhi Vesellem

[3 kere Ya Erhamerrahimin dedikten sonra] Beni affetmek senin için zor değil, ben dua ederim sen yaratırsın, iyilik ihsan edersin, tövbe edene kapını kapatmazsın. Sübhanallah zikri ile seni zikrederim. Hamd olsun sana Allah'ım. Öyle ki biz aciziz sen lütfeder dualarımıza cevap verir, kabul edersin. Dualarım sana kendimi şikayetimdir, sen tüm günahlarımı bilirsin sana karşı gizleyemem, sana itiraf ediyorum. (Sallallahu Aleyhi Vesellem) Hiç bir günah seni affetmeye aciz düşürecek kadar büyük olamaz. Sen dilemesen tövbe bile edemem, dua edemem. Senin şanın çok yücedir. Hamd sana mahsustur... Hamd olsun sana. Elhamdülillah. Senden firdevs cennetini isterim ve cehennemden sana sığınırım. Sevgili Peygamberimiz Sallallahu Aleyhi Vesellem'in hürmetine benim ve tüm mümin kardeşlerimin günahlarını affet, mağfiret et (ört)!!! Allah'ım tövbemizi ve dualarımızı kabul etmenden başka çaremiz yok!! Bize acı...

Sallallahu Aleyhi Vesellem
Elhamdülillah
Amin.

duada öyle bir hamd edeceksin ki aman Allahım!!! kendini yok sayacaksın. Duamızı kabul etmesen, bizi affetmesen bile senden başka gideceğimiz, yalvaracağımız, isteyeceğimiz başka bir ilah yok diye direneceksin... Bak gör bu samimiyetle dua et, Herşeye gücü yeten Allah'ın neler yapacağını izle. O'na hiçbir iş zor gelmez hatta kolay ve zor onun için söz konusu değildir. Dilemesi, ol demesi yeter...

S

shery

Kayıtsız
Misafir
helallik vereyim mi?

Hocam size mesaj yolladım ama gelip gelmediğini bilemiyorum tekrardan acil olarak soruyorum hayatımı mahveden insan benden helallik isterse vereyim mi birde bana hatasını doktor yoluyla telafi etmek istediğini söyledi kabul edeyim mi hocam

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı akşamlar bir helalik istesin de gayrisi Allah kerim!!Hakkınızı helal etmeye ruhen, vicdanen kalben hazır mısınız ?

"hatasını doktor yoluyla telafi etmek istediğini söyledi kabul edeyim mi hocam "
Buna Karar verirken kendi vicdanınıza sorun..bize değil.

Ne ararsan ara, kendi içinde ara.. Her insan hakikati kendi içinde bulacaktır...bizler ise burada sadece birer vesileyiz..
EY KAİNATIN MİNYATÜRÜ İNSAN.!
KALBİNİ DANIŞMAN AKLINI KATİB KIL...
VİCDANINI HAKİM AZALARINI MEMUR KIL...

S

shery

Kayıtsız
Misafir
Allah sizden bin kez razı olsun içimi rahatlatıyor sizin kelimeleriniz. ben helal edemiyorum kendisi boş geliyor artık ama yaşadıklarım acı olduğu için içten affedemiyorum. doktor mevzusuna gelince vicdanım sızlıyor sadece korkudan, düşündüm bu olayı şu saatten sonra ona dair hiç bişey olmasın istiyorum, böyle bir şeye kalkışırsa belki oda artık hem bir daha tehditle yanaşamaz diye düşünüyorum, bana her defasında bana mecbursun gel dersem geleceksin diyor, bu lafı bir daha kullanamaz diye düşündüm, hocam lütfen açık bir cevapla aydınlatırsanız çok sevinirim tekrardan Allah razı olsun sizden...

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Helallik mi istiyor seni yumuşatmak mi istiyor...

Hocam size mesaj yolladım ama gelip gelmediğini bilemiyorum tekrardan acil olarak soruyorum hayatımı mahveden insan benden helallik isterse vereyim mi birde bana hatasını doktor yoluyla telafi etmek istediğini söyledi kabul edeyim mi hocam

Kardeş,

Helallik isteyene hakkını Allah'a havale ederek helal et. Yani sen helal edersin ama Allahu Teala onu affetmeyebilir. Bazı durumlar vardır ki hakkını bin kere helal etsen o kişiyi Allahu Teala'nın gazabından kurtaramazsın.

Şöyle demeni tavsiye ederim: "Sen benden helallik istiyorsun Allahu Teala bana sorduğu taktirde sana hakkımı helal ettiğimi söylerim. Ama Allahu Teala bundan razı olur mu bilmem, benden helallik istediğin gibi Allahu Teala'ya gidip tövbe et. ben hakkımı helal etsem bile eğer affetmemişse seni Onun azabından kimse kurtaramaz "

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah sizden bin kez razı olsun içimi rahatlatıyor sizin kelimeleriniz. ben helal edemiyorum kendisi boş geliyor artık ama yaşadıklarım acı olduğu için içten affedemiyorum. doktor mevzusuna gelince vicdanım sızlıyor sadece korkudan, düşündüm bu olayı şu saatten sonra ona dair hiç bişey olmasın istiyorum, böyle bir şeye kalkışırsa belki oda artık hem bir daha tehditle yanaşamaz diye düşünüyorum, bana her defasında bana mecbursun gel dersem geleceksin diyor, bu lafı bir daha kullanamaz diye düşündüm, hocam lütfen açık bir cevapla aydınlatırsanız çok sevinirim tekrardan Allah razı olsun sizden...

Cümlemizden kardeşim şantaja baş kaldırmadıkça Onun gibileri istediklerini eze, eze alirlar..
Siz de onun oyunu ile oynayin..
bir daha tehdit ederse telefona kayit edin ve doğruca polise gidip onu ihbar edeceğinizi katii olarak ona söyleyin..

sorun da Sen..çözüm de Sen..çare de Sen...
Sen kendini değiştirmedikçe,değişmek istemedikce Allah cc. seni değiştirmez...

zilletle yaşamaktansa izzetle ölmek ;esaret ,şantaj ve zulüm altında yaşamaktansa, direnmek, savaşmak ve bu uğurda
gerekirse çekinmeden ölmeyi göze alacağınızi ona gösterin!! güçlü olursaniz ancak Sizi rahat birakir...defolup gidecektir..
Herkesin anlayacağı bir dil vardır!! Size de Onun Anlayacağı dilde konuşmak kaliyor..
Allah cc. yardimciniz olsun...Dualarim Sizin ile..

duaa..

S

shery

Kayıtsız
Misafir
vicdan

Hocam helallik konusunu sizin dediğiniz gibi konuşacağım fakat şu doktor konusu için çok korkuyorum ne yapsam bilmiyorum özellikle düşünmemin sebebi bana sürekli ona muhtaç olduğumu kullanarak tehditle yanaşıyor gel dersem geleceksin gibi laflar ediyor kabul edersem belki artık bu tavırla yanaşamaz diye düşünüyorum

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
şu doktor konusu için çok korkuyorum ne yapsam bilmiyorum özellikle düşünmemin sebebi bana sürekli ona muhtaç olduğumu kullanarak tehditle yanaşıyor gel dersem geleceksin gibi laflar ediyor kabul edersem belki artık bu tavırla yanaşamaz diye düşünüyorum

Onun amacı da bu... Seni sürekli elinin altında tutmak, canı istediğinde senden faydalanmak... Doktora git veya gitme demek için fıkıh bilgim çok az. Biraz bu iş ileride evleneceğin kişiyi kandırmaya giriyor desek bir türlü... Ama sen kendi isteğinle bu işe kalkışmamışsın.... Sen bunu Cübbeli Ahmet Hoca'nın sitesinden mail atarak sor bakalım. O ne derse onu yap diye düşünüyorum. Fakat cevap yazar mı o da başka mevzu.

Soruna şöyle başla: "irademin dışında bana sahip oldu..."

Büyük ihtimalle cevap yazmaz ama sen dene bir.

S

shery

Kayıtsız
Misafir
acil durum

Hocam lütfen beni bu konuda aydınlatın ne yapacağımı bilemiyorum bana doktora gidip yaptığını telafi edeyim diyor ben çok sıkıştım kabul etmezsem en zor anında yine bana tehditlerle dönecek bana hep ben gel dersem geleceksin diyor ben ne zaman bitti dersem o zaman biter diyor eğer kabul etmezsem uzatacak yine belki böyle bilir artık bana yaklaşamayacağını uzak durur diye düşünüyorum ben onu Allaha havale ettim ve sildim hayatımdan

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
tamam kardeşm Siz bunun çözüm olacağını düşünüyorsaniz yapin ama bu insan sadist Ruhlu biri bunu hangi amac ile istediğini bilemeyiz...
Doktora git veya gitme bu insanin Sizi rahat birakacağını düşünmüyorum..
Korkum o ki;Doktora gitseniz de tehditler ve taciz devam ettirecek...
Sorun da Sen..çözüm de Sen..çare de Sende ..bu olanlari ilgililere bildirmeniz gerekli..bu bir cinsel tacizdir...
Hele bu iten kurtulun da sonrasinda Allah kerim!!

ileride evleneceğin kişiyi kandırmak ya da dürüst olmak bu da Sizin Vicdaniniza kalmiş..ama Yalan ile başlayan hiç bir işte hayır ve bereket,Huzur olmaz!!

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
bu olanlari ilgililere bildirmeniz gerekli..bu bir cinsel tacizdir...

Hocam eğer konu adli makama intikal ederse kızcağız ailesine reklam olur. Benim de aklımdan savcılığa suç duyurusunda bulunsun gibi bir tavsiye geçiyordu ama hadi devlet çocuğu dinlemeye ve izlemeye aldı ve çocuğun suçu tespit edildi. Bunlar muhakkak mahkemeye çıkarılacak. Ailesi demeyecek mi hayırdır ne oluyor diye... Bence kardeşimizin başı çok fena sıkışmış. Dini açıdan bir fetva alıp bir an önce konuyu kapatması gerek. Yoksa kızcağızın ruh durumunu iyi görmüyorum. Çıkmazın ortasına düşmüş.

Yaa güzel kardeşim sana bir dua şekli gösterdim. Bu şekli bozmadan günahlarından tövbe et. tüm gücünle Allahu Teala'ya dua et, Onun herşeye kadir olduğuna inan, at çocuğun tavırlarını aklından tamamen.

Sana bir zarar veremez: ancak konuşur durur !! Bir de doktor konusu güya seni eski durumuna çevirecek, ileride bu olaydan dolayı başı sıkışırsa senin kızlığını bozmadığını iddia edecek. İnan bana... Eğer kötü birşey yapmaya kalkışırsa kendi başı yanar. Ailen duyacak diye ödü kopuyordur onun. Kendi korktuğu için seni LAFLA korkutuyor O KADAR!!! Bak inan bana onun gıçı tutuşmuş babana veya annene söylersen gelip beni öldürürler diye...

Eğer bir daha seni sıkıştırırsa babama veya abime (ailende erkek olarak kim var ise) söylerim de!!!! Seni yaşatmazlar de bak nasıl korkutuğu ortaya çıkar.

Allahu Teala'nın "El Müheymin" ismini sürekli zikret... Korkularından emin olursun inşaAllah.

S

shery

Kayıtsız
Misafir
Allah razı olsun hocam, sizden tek isteğim bana dua edin hem canım yanıyor, hem de çok utanıyorum, hem de çok korkuyorum. Rabbim benim gibi zor durumda olan herkesin yardımcısı olsun. içimin tek rahat ettiği nokta şu, hiç bir zaman kötü niyetli olmadım, hep saf gibi inandım iyi niyetimden ötürü onun çok çekeceğine inanıyorum. kötü tavırlarının ve zihniyetinin bedelini ağır ödeyecek inşallah. ben öyle bir insan yüzünden düştüğüm durumun acısını çekiyorum, o da bana çektirdiklerinin bedelini çekecek o yüzden sabrediyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ramazanibadeti.jpg

Rabbim zor durumda olan Sizin ve bütün kardeşlerimizin Yar ve yardimcisi olsun,genç kardeşlerimizi her türlü kötülükten korusun, şeytan ve nefsin yönlendirmesinden muhafaza etsin,inşallah
Rabbim hepimizin, benim de ahlakımı güzel etsin ,nefsimizi ıslah etsin, yolumuzu düzeltsin..cümlemize rızasını nasip etsin.amin..Bu da benim Cuma günü Duam olsun...
agla..:,

duaa..

S

shery

Kayıtsız
Misafir
Sabır

Hocam Allah razı olsun sizden ben ölmeyi bile düşünmüştüm zamanında çok ağır hastalıklar geçirdim o kişinin yüzünden şu anda daha iyi hissediyorum kendimi ama bu geçici gibi tekrardan onun yaptıkları geliyor aklıma kalbim sıkışıyor bana bu felaketi atlatabilmem için dua edin lütfen o an elimde olmadan beddua ediyorum size şu mesajı yazarken gözlerim doluyor benim dezavantajım o kişiyle aynı mahallede oturuyorum evimi biliyor başına bir musibet gelirse içim rahatlayacak diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Değerli kardeşim. Bu durumu daha çok kendine zorlaştırma. Daha önce belirttiğin gibi sen alkollü iken bu olay yaşanmış, kaza olmuş artık. Keşke alkollü iken baş başa kalmasaydın veya baş başa iken alkol almasaydın. Sen bu işe razı olmadan tek bir kere yaşamışsın. Artık o kişiye kin besleyerek kendini yıpratma. Bir söz vardır: Zayıflar intikam alır, Güçlüler affeder, zekiler umursamaz diye... Farzet ki markete giderken sana aşık biri tenha köşede seni bayıltıp kaçırdı! Ve artık elinden gelen birşey yok. Alkollü iken olan şeyleri kimse hatırlamaz. Narkozsuz ameliyat yapsalar da ruhun duymaz... Tamam de oldu artık de. İnsanlar yanlışlıkla cinayet işliyor. Veya alkollü iken araç kullanıp kaza yapan birkaç kişinin ölümüne neden olanlar var. Senin de başına böyle birşey gelmiş. GELMİŞ diyorum. Bu iş kaderdir. Kaderinde yazılı olmasa gerçekleşmezdi. Ama suçlu ama masum bir şekilde olacakmış demek ki. Dua et ki Allahu Teala'ya! görüntünü kaydedip millete göstermek aklına gelmemiş... Böyle durumda işin daha zor olurdu şantaj yoluyla seni başkalarıyla o işi para karşılığı yapmaya zorlayabilirdi. Şükredecek bir şeyler kendine bulmazsan, tevbe edip Allahu Teala'ya tevekkül etmezsen bu iş uzar gider bak... Millete bir yayılırsa çevrede duyulursa feci olur sonun. Sonra geriye dönüp düzeltmek istesen bile kesinlikle düzeltemezsin. Bir an önce kendini daha kötüleri olmadı diye şükrederek teselli et. BU AŞAMADAYKEN ARTIK İŞLER DAHA KÖTÜYE GİTEMEMESİ OLAYI VE O KİŞİYİ UMURSAMA. Benden sana açık ve net kardeş nasihati..............

Üst Alt