Size anahtar gibi bir dua göstereceğim.Allahu Teala'dan kendiniz için şöyle af isteyin:
Euzü besmele+ Elhamdülillah+ sallallahu Aleyhi Vesellem
[3 kere Ya Erhamerrahimin dedikten sonra] Beni affetmek senin için zor değil, ben dua ederim sen yaratırsın, iyilik ihsan edersin, tövbe edene kapını kapatmazsın. Sübhanallah zikri ile seni zikrederim. Hamd olsun sana Allah'ım. Öyle ki biz aciziz sen lütfeder dualarımıza cevap verir, kabul edersin. Dualarım sana kendimi şikayetimdir, sen tüm günahlarımı bilirsin sana karşı gizleyemem, sana itiraf ediyorum. (Sallallahu Aleyhi Vesellem) Hiç bir günah seni affetmeye aciz düşürecek kadar büyük olamaz. Sen dilemesen tövbe bile edemem, dua edemem. Senin şanın çok yücedir. Hamd sana mahsustur... Hamd olsun sana. Elhamdülillah. Senden firdevs cennetini isterim ve cehennemden sana sığınırım. Sevgili Peygamberimiz Sallallahu Aleyhi Vesellem'in hürmetine benim ve tüm mümin kardeşlerimin günahlarını affet, mağfiret et (ört)!!! Allah'ım tövbemizi ve dualarımızı kabul etmenden başka çaremiz yok!! Bize acı...
Sallallahu Aleyhi Vesellem
Elhamdülillah
Amin.
duada öyle bir hamd edeceksin ki aman Allahım!!! kendini yok sayacaksın. Duamızı kabul etmesen, bizi affetmesen bile senden başka gideceğimiz, yalvaracağımız, isteyeceğimiz başka bir ilah yok diye direneceksin... Bak gör bu samimiyetle dua et, Herşeye gücü yeten Allah'ın neler yapacağını izle. O'na hiçbir iş zor gelmez hatta kolay ve zor onun için söz konusu değildir. Dilemesi, ol demesi yeter...