Selamın aleyküm, evlilik neye göre yapılmalı? kişisel deneyiminizden faydalanmak isterim beni kırmaz iseniz vvcc..32 yaşındayım.Bir evliliğim oldu 8 ay kadar sürdü ve 8 ay önce ayrıldık.Ben 1 ay önce internetde bir siteden bir öğretmen bayanla tanıştım.O da bir evlilik yapmış.Resmini gördüm etkilendim ve Mersine tanışmaya gittim.İlk gördüğümde biraz fiziksel olarak hayal kırıklığına uğradım ama muhabbet edince de ısınma oldu. Önceki eşimden ayrılma, evliliğin yürümeme nedenim de birbirimize yeterince ilgi göstermeyişimizdi.Bu yüzden bende bir korku var,tekrar bir yanlış evlilik yapmak istemiyorum.Evliliğe kendimi hazır hissediyorum ama neye göre karar vereceğimi bilmiyorum. Evlilik neye göre yapılmalı? Fiziksel görünüm olarak etkilenmek mi (yeterince olmadı) iyi zaman geçirmek anlaşmak mı ( bir kaç kez tartışsak da iyi anlaşıyoruz.Tartışma nedenimizde benim ona evlilik konusunda yeterince güven vermemem en ufak bir tartışmada ayrılacağımmış ) Ben namazlarımı kılmaya çalışan bir insanım, evlilik düşündüğüm bayanda benle tanıştıktan sonra kılmaya başladı.Değerli yorumlarınızı yazarsanız çok sevineceğim.Allah Razı olsun.Selam ve dua ile...