Evlenmeli miyim hala karar veremedim...

fatmacık

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Nişanlımla Evlenmeli miyim, Evlenmemeli miyim? KARAR VEREMİYORUM!
Merhaba arkadaşlar...
Daha önce de bir konu açmıştım. Nişanlıyım düğüne 2 ay var ve ben hala karar veremedim hala düşünüyorum.. sizinle birkaç bir şey paylaşacağım bunlar ayrılmak için yeterli sebepler mi ben karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim..gghhn..

Öncelikle ve en önemli sebep annesiyle yaşayacak olmamız ve annesine çok ısınamamış olmam.Annesinin dini yönden zayıf olması.Ve annesiyle benim ailemin çok birbirini sevmemesi. Ailemin evime gelip gitmesini etkileyeceğini düşündüğüm için benim için sorun aslında.

Diğer sebep annesinin düğün konusunda umursamazca tavırları neyi nasıl yapacağız tarzında hiçbir iletişim kurmamaları ve düşüncesizce tavırları.

Bir süredir nişanlımla aramızda yukardaki sebeplerden dolayı oluşan soğukluk ve çok az konuşmamız sorunlarımızı çözemeyip kapatmamız. ayrıca bana bu tartışmalar sonucunda sarfettiği bazı söyler. (benim hayatımı dahada zorlaştır diye mi evleniyorum seninle, senden ayrılmak istesem seninle zaman kaybetmezdim gibi)

Ailemin hala onlara bir türlü ısınamaması ve sevememesi...

istihare rüyamın karmaşıklığı ve rüyadan sonra huzursuzluğumun devam etmesi...

Benim düğünle ilgili bütün hevesimi isteğimi öldüren tavırlarını da unutmamak gerek...

Ben onu seviyorum gerçekten ama bunları düşününce doğru karar verip vermediğimi sorguluyorum, huzursuzluğumu geçiremiyorum.. Bu güzel günleri mutlu geçiremiyorum kafamdaki soruları cevaplayamıyorum. Hiç bir şeye heves edemiyorum. Düşünmekten yoruldum.. Acaba sevgimiz çözer mi sorunları zamanla yoksa yeni bir sayfa mı açmalıyım hayatıma??? agla..:,agla..:,agla..:,agla..:,

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Merhaba kardeşim bu gibi konularda aslında dışarıdan birisine pek söz düşmez! lakin senin kafan çok karışmış belli ki bir çıkış yolu bulamamışsın...

Sana tavsiyem; insanı en iyi yine kendisi bilir, yolundaki engelleri, zorlukları, güçlükleri kendin görüyor ve biliyorsun yaşın da tam evlenmek için uygun bir yaş ama dediğim gibi; insan yine kendisi bilir en iyi kendini..
Senin bu zamana kadar kalıplaşmış, belli başlı hayatına dair artıların - eksilerin vardır.. Bunu; annen - baban dahi tam anlamıyla bilemez!
Bir düşün bakalım...
Hayatında hangi zorluklar karşısında dimdik durabilir? hani zorlukları kaldıramazsın ? bu soruları sor kendine! kendin cevapla ve bunlarla ilgili karşına çıkacak olan EXTRA sorunlara da hazır mısın? bunlara cevap ver etraflıca düşün!

Bu hayat senin! kendin bilirsin, kendin için en doğrusunu...

Nişanlınla gerçekten ileride anlaşabilir miyim? evlenirsem evliliğim devam eder mi? diye düşünüyorsan, al eline kağıt- kalemi, yaz onun da artısını, eksisini ve bunun haricinde karşılaşabileceğin olası yönlerini de kat araya ve iyi düşün daha yolun başındasın!

Allah her şeyin hayırlısını versin, sağlıcakla........

Üst Alt