evlenememe bunalimi

Ü

üzgün

Kayıtsız
Misafir
hayirli gunler; oncelikle gonul sizim senin yazilarindan cok etkilendim.Hayatimin bazi noktalarini degistirdim. Allah senden ebediyen razi olsun.Benim bir sorunum daha var ki evlenememek; ve bir cok red sebebi cok havali ve kendini begenmis gorunuyor olmammis.Boyle bir sebep olabilir mi?yoksa bunlar bahane mi? ciddi bir bunalimdayim kendimi istenmiyor hissediyorum buda cok yipratiyor.Yorumlarina ihtiyacim var Allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı geceler, gönül Dostum Evlilik;nasip ,kismet ,kader işi arkadaşım ben ne zaman istiyorum ,Sen ne zaman istiyorsun,annen ne zaman istiyor ,sırıtık.:, akıl,fizik işi değil! ilginç::.
Kalbine karşılık bir kalp bulmak!Seni senden çok Seven birini bulmak!!
mesele Bir türlü evlenememek o olmak bu olmak değil zamanı gelmedi demektir.Siz sabırla araştırın ,bekleyin h.z Allah c.c size nasibinizi muhakkak ayırmıştır size düşen
hayırlı olmasını h.z Allahtan dilemektir.

üzülecek, Depresyano girecek bir durum yok bence, Rabbim herkesin nasibini verir... Yaratan Rabbim, elbette yarattı ı kişiyi sevecek birini de yaratmıştır...

Günümüzde evliliğe hazır olmanın yaşı ve şartları değişti. Geçmişte 17-18 yaşını bulan kızlarla, askerliğini bitiren erkekler fazla zaman kaybetmeden evlendirilirdi.
Ancak gerek ekonomik şartlardan, gerekse eğitim sürecinin uzunluğundan evlenme yaşının erkeklerde 30'a, kadınlarda 25'e kadar çıktığını görmekteyiz.
Genel ortalama aşağı yukarı budur ama kimi yerlerde, özellikle büyük şehirlerde bu oranın da üstüne çıkıldığı görülür.

olan ve olmiyan her şeye şükretmek ve SABIR ile beklemek gerekir...Allah herşeyi insanın gelişmesi, olgunlaşması için insanin hayrina belli bir vakit ayirmış ve yaratmıştır.
nasip ve kısmetimizi beklerken kendimizi maddi, manevi ,insani, ruhani olarak geliştirmeye bakin..
MUTLU OLMAK İÇİN SEBEP ARAMA,OLAYLARI AKIŞINA BIRAK.

dgüüll,.

Üst Alt