Evleneceğin kişiye dürüst davranmak

hayatım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Evleneceğin kişiye dürüst davranmak
Günaydın hayırlı sabahlar, benim bir sıkıntım var kendimi yedim bitirdim. Yakın zamanda evleniyorum, çok seviyoruz birbirimizi çok zor zamanları atlattık, çok şükür herşey yolunda şimdi. Ama şöyle ki benim ona söyleyemediğim bir durum var, ayak parmaklarımda ufak bir sıkıntı var görüntü itibariyle de belli olan bir sıkıntı. Ben bunu ona söyleyemedim ve bu şekilde evlenirsem onun hakkına girmiş olurmuyum? Ayrıca ameliyat olacam bu sorun için, normale dönücek. Bunu söyleyip söylememek arasında kaldım kafam çok karışık :( umarım rahatlatıcı bir şeyler duyarım sizden.

gdemir

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm

Seni gerçekten seviyorsa sorun etmez . Belki ameliyatı bile yaptırır. Sevenler arasında böyle şeylerin lafı bile olmaz. Parmakmış. Parmağınlamı seninlemi evleniyor.Zaten seni bu yüzden terk ederse . Öyle birisiyle evlenme, der gdemir.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
selamun aleyküm kardeşim; "gdemir" kardeşime %100 katılıyorum... bu halinle kabul etmeyecek insandan ne sana ne de kendine fayda gelir... bu zamana kadar gizlemekle hata etmişsin bu bir sağlık sorunu, güzellik için, gereksiz bir şey için yapılan bir şey değil.. kafana takma ve söyle onun da anlayışla karşılayacağını umuyorum.. hayırlı günler...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm kardeşim bence söylemelisin, çok ciddi bir sorun değil ve ameliyat olup düzelebileceğinide yazmışsın. O zaman ne sorun olabilir ki, bende eşimle evlenmeden önce dediler ki kulakları az duyar bende dedim ki duyduktan sonra az çok ne değişir bende kulağımdan ameliyat oldum. Ve kaldı ki bizim ki görücü usulü ile oldu bu insan seni seviyorsa buraya yazdığın gibi de anlatırsan zerre sorun etmez. Ki aksi bile olsa söylemen en doğrusu bunu sorun ederse zaten sağlam bir evlilikte olmaz. Allah(c.c) yardımcın olsun...

mhmt51

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Söyleyin sorununuz.Dert edeceğini sanmam ki ayak zaten öyle çok da göz önünde olup dikkat çeken bir uzuv değil...

Evlenmeyeceğim ben ama hani ola ki evlenecek olursam oturtacağım karşıma

Fiziki kusurlarım şunlar diyeceğim.

Manevi kusurlarım şunlar diyeceğim.

İyi huylarım şunlar,kötü huylarım şunlar,tahammül edemeyceğim şeyler şunlar.

Daha sonra düşünmesi içinde 1 hafta veririm...

Tabi aynısını da karşıdan beklerim.Fiziki kusurlara çok takılmayın,önemli olan manevi kusurlar...

Sinirlilik,aşırı kıskançlık ve evhamlılık,kuruntu,olmayan şeyleri olmuş gibi yaşama vb. durumlardır asıl sıkıntıyı veren...

hayatım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Zaman ayırıp cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum. Kafamı çok kurcalayan bir durumdu çünkü. inşallah sıkıntı olmadan atlatırız hayırlısı olur hakkımızda, hayırlı günler herkese. :)

JantiEmir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Evlilik ve ikili ilişkiler üzerine çok araştırma yaptım ve yaparım . Gözlemlerim , kıyas yaparım , üzerinde düşünür mukayese yaparım . Diyeceğim şudur ki evlilikler sağlam temel üzerine kurulmalı , temeli ne kadar sağlam olursa o kadar güzel ve özel bir evlilik yaşanılabilir . Sinekte ufaktır ama mide bulandırır , belki biraz ağır olmuş olabilir bu söz lakin , fiziki özelliğiniz hiç bir engel teşkil etmesede (bana göre ) , sizin eş adayınıza dürüst olmayışınız , olamayışınız bu sorununuzun önüne geçip size daha büyük sorun teşkil edebilir . Benim sevdiğim ve ilke edindiğim yegane sözüm " Evvela Samimiyet" sözünü burada söylemek ve kararı size bırakmak isterim . SelamunAleyküm :)

Üst Alt