Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Evlat edinilmiş çocuğa evlatlık olduğu kaç yaşında söylenmeli
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Huzur Yolcusu" data-source="post: 86004" data-attributes="member: 6609"><p>Aleyküm selam ablacım Allah(c.c) senden gani gani razı olsun. Ne kadar büyük ve güzel bir sevaba giriyorsun ne mutlu sana kim bilir sen sahip çıkmasan nasıl bir insan olarak yetişirdi. Bizler senin nasihatlerinden yol göstermenden bu kadar etkilenip hayatımıza yön verirken oğlun ne kadar şanslı büyüdüğü zaman daha iyi idrak edecektir. O aranızda geçen çizme tartışması bile ne kadar güzel bir evlat yetiştirdiğinin ispatı bence abla. <strong>Şimdilik sınanmadığı için kaybetmeyenler kınamaya kalkarsa, sadece komik olurlar, acınası hale düşerler. sınansaydılar belki kaybedebilirlerdi... </strong> Abla kimsenin kimseyi kınama lüksü yok kaldı ki sınanmadığımız bir imtihan hakkında konuşmak kolaydır ama yaşamak zordur. Ki hadis-i şerifte ''Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz derken kınamak hem anlamsız hemde tehlikeli olur. Ablacım kimileri dünyasını kimileride ahiretini seçer ne mutlu sana ki sen ahiretini seçmiş o yavrucağa sahip çıkmışsın. Ablacım bence her ne kadar kalbinde onu doğuran annesini hissetse de ileride annelik yapan mı yoksa terkeden mi diye düşündüğü zaman bence sadece yanında sen olacaksın senin yerin her zaman onda bambaşka olacaktır. Allah(c.c) sana uzun ömür versin ablacım senide evladının başından eksik etmesin.</p><p></p><p>Bu konuyu okurken kafama bir şey takıldı ablacım, onuda sana sormak istedim. Benim yaşadıklarımı biliyorsun ablacım ben ileride kızıma gerçekleri olduğu gibi abartmadan şişirmeden anlatmak istiyorum. Bunu yapmam yanlış olur mu ve doğru olursa ne zaman kaç yaşına geldiğinde anlatmam daha doğru olur?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huzur Yolcusu, post: 86004, member: 6609"] Aleyküm selam ablacım Allah(c.c) senden gani gani razı olsun. Ne kadar büyük ve güzel bir sevaba giriyorsun ne mutlu sana kim bilir sen sahip çıkmasan nasıl bir insan olarak yetişirdi. Bizler senin nasihatlerinden yol göstermenden bu kadar etkilenip hayatımıza yön verirken oğlun ne kadar şanslı büyüdüğü zaman daha iyi idrak edecektir. O aranızda geçen çizme tartışması bile ne kadar güzel bir evlat yetiştirdiğinin ispatı bence abla. [B]Şimdilik sınanmadığı için kaybetmeyenler kınamaya kalkarsa, sadece komik olurlar, acınası hale düşerler. sınansaydılar belki kaybedebilirlerdi... [/B] Abla kimsenin kimseyi kınama lüksü yok kaldı ki sınanmadığımız bir imtihan hakkında konuşmak kolaydır ama yaşamak zordur. Ki hadis-i şerifte ''Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz derken kınamak hem anlamsız hemde tehlikeli olur. Ablacım kimileri dünyasını kimileride ahiretini seçer ne mutlu sana ki sen ahiretini seçmiş o yavrucağa sahip çıkmışsın. Ablacım bence her ne kadar kalbinde onu doğuran annesini hissetse de ileride annelik yapan mı yoksa terkeden mi diye düşündüğü zaman bence sadece yanında sen olacaksın senin yerin her zaman onda bambaşka olacaktır. Allah(c.c) sana uzun ömür versin ablacım senide evladının başından eksik etmesin. Bu konuyu okurken kafama bir şey takıldı ablacım, onuda sana sormak istedim. Benim yaşadıklarımı biliyorsun ablacım ben ileride kızıma gerçekleri olduğu gibi abartmadan şişirmeden anlatmak istiyorum. Bunu yapmam yanlış olur mu ve doğru olursa ne zaman kaç yaşına geldiğinde anlatmam daha doğru olur? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Evlat edinilmiş çocuğa evlatlık olduğu kaç yaşında söylenmeli
Alt