Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Evlat edinilmiş çocuğa evlatlık olduğu kaç yaşında söylenmeli
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 81475" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black"><strong>Vicdanı Rahatsız Eden Herhangi Bir Şey inanin;ilahi kanuna Aykırıdır...</strong></span></p><p><span style="color: Black">evet çok doğru! Oğluma Hakikati Gerçeği söylemeden evvel Vicdanen Rahatsız oluyordum!!sevdiğim insanı,aptal yerine koyup her gün yüzüne baka baka yalan söylüyordum Onu kandırıyor,aldattığım için vicdan azabı çekiyordum..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">müslümandan daha güzel, daha doğru sözlü kim olabilir ?ben Müslüman kategorisine uymuyordum..</span></p><p><span style="color: Black">benim Fetvam, mürşidim, yol göstericim, kılavuzum Vicdanımdı..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ve Hamd olsun Oğluma Hakikati Gerçeği söyledim!ilk günlerde ;sadece kenisini doğuran Annesini sevdiğini söylüyordu onu destekliyor ve halene daha çok seviyordum...</span></p><p><span style="color: Black"><strong>Sevgi;Koşulsuz, şartsız ,çıkarsız, menfaatsiz gönülden sevmekdir..</strong></span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ben Onu kalbim ile Sevdim!!Allah'ın bir hediyesi ve emaneti, Paha biçilemeyecek kadar değerli olan bu emaneti en güzel şekilde korumak ,</span></p><p><span style="color: Black">yetiştirmek ve Sevmek için Alemlerin Rabbine söz vermişim...Yaradan,dan ötürü yaradılanı sevmişim..Vazgeçmem Ondan!!</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">''O aşk ve Sevda ki sevgiliden iyilik gördüğünde artmayacak kadar doygun, kötülük gördüğünde de eksilmeyecek kadar sağlamdır.''</span></p><p><span style="color: Black"><strong>Çünkü Allah'ın rızasına erme ipi ile dikilmiştir.</strong></span></p><p> <span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Oğlum,gördü ki onu sevmekten vaz geçmiyorum,Sevgimde eksilme yok O da beni tekrardan eskisi gibi tekrardan anneciğim diye sevmeye devam etmeye başladı...</span></p><p><span style="color: Black">Bu Zor günlerimde Rabbim hep yanımda oldu, bir kez beni yalnız bırakmadı, Hamd olsun..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p>duaa..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 81475, member: 1049"] [COLOR="Black"][B]Vicdanı Rahatsız Eden Herhangi Bir Şey inanin;ilahi kanuna Aykırıdır...[/B] evet çok doğru! Oğluma Hakikati Gerçeği söylemeden evvel Vicdanen Rahatsız oluyordum!!sevdiğim insanı,aptal yerine koyup her gün yüzüne baka baka yalan söylüyordum Onu kandırıyor,aldattığım için vicdan azabı çekiyordum.. müslümandan daha güzel, daha doğru sözlü kim olabilir ?ben Müslüman kategorisine uymuyordum.. benim Fetvam, mürşidim, yol göstericim, kılavuzum Vicdanımdı.. Ve Hamd olsun Oğluma Hakikati Gerçeği söyledim!ilk günlerde ;sadece kenisini doğuran Annesini sevdiğini söylüyordu onu destekliyor ve halene daha çok seviyordum... [B]Sevgi;Koşulsuz, şartsız ,çıkarsız, menfaatsiz gönülden sevmekdir..[/B] Ben Onu kalbim ile Sevdim!!Allah'ın bir hediyesi ve emaneti, Paha biçilemeyecek kadar değerli olan bu emaneti en güzel şekilde korumak , yetiştirmek ve Sevmek için Alemlerin Rabbine söz vermişim...Yaradan,dan ötürü yaradılanı sevmişim..Vazgeçmem Ondan!! ''O aşk ve Sevda ki sevgiliden iyilik gördüğünde artmayacak kadar doygun, kötülük gördüğünde de eksilmeyecek kadar sağlamdır.'' [B]Çünkü Allah'ın rızasına erme ipi ile dikilmiştir.[/B] Oğlum,gördü ki onu sevmekten vaz geçmiyorum,Sevgimde eksilme yok O da beni tekrardan eskisi gibi tekrardan anneciğim diye sevmeye devam etmeye başladı... Bu Zor günlerimde Rabbim hep yanımda oldu, bir kez beni yalnız bırakmadı, Hamd olsun.. [/COLOR] duaa.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Evlat edinilmiş çocuğa evlatlık olduğu kaç yaşında söylenmeli
Alt