Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Evlat edinilmiş çocuğa evlatlık olduğu kaç yaşında söylenmeli
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 80551" data-attributes="member: 1049"><p>A<span style="color: Black">llah razı olsun evet Çok zor.. ama Gerçek Zehir kadar acı da olsa hakikat ilacını içmeli ve içirilmeli yoksa bir gün Yalanlar gerçeği ve bizi ve Sevdiklerimizi yok eder. </span></p><p><span style="color: Black">Yalan söylediğimiz de kendimize olan saygı ve güvenimizi yitiririz. İçimizde gizlediğimiz gerçek, sürekli bizi vicdanen rahatsız eder ve huzur bulamayiz!!</span></p><p><span style="color: Black">'Yalan kalbin üzerinde tül perde gibidir kişiyi hakikatten uzaklaştırır,gönül gözünü kör eder..hem kendini hem de sevdiklerine YAZIK eder...</span></p><p><span style="color: Black">söylediğimiz yalanlar bir gün ayaklarımıza dolanır. Ne olursa olsun önemli değil. Yeter ki yanımda olsun diyemezsiniz.. yanında olabilir ama bize cehennemi de yaşatabilir</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ben seni, yalansız ,yüreğim ile sevdim diyebilirmiyim ki..? Koca bir Yalan üzerine Sevgi ve güven binasi kurulamaz!!</span></p><p><span style="color: Black">Her kes kaderindekini yaşar nasibi kadar rızıklanır.Ben Onu evlatlık alma planı yapmadım!! sadece Kaderim de olanları yaşıyorum..</span></p><p><span style="color: Black">Beni taa İstanbuldan bir Yetime Anne olmam için getirten Rabbimin takdiri ilahi neden ,niçin sebep ve Hikmettini de bilmiyorum sadece Kaderimi yaşıyorum.</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">inşAllah Ona söyledikten sonra buraya tepkisini ve gelişen olayları yazacağım...Allah Yardımcımız Olsun </span></p><p>duaa..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 80551, member: 1049"] A[COLOR="Black"]llah razı olsun evet Çok zor.. ama Gerçek Zehir kadar acı da olsa hakikat ilacını içmeli ve içirilmeli yoksa bir gün Yalanlar gerçeği ve bizi ve Sevdiklerimizi yok eder. Yalan söylediğimiz de kendimize olan saygı ve güvenimizi yitiririz. İçimizde gizlediğimiz gerçek, sürekli bizi vicdanen rahatsız eder ve huzur bulamayiz!! 'Yalan kalbin üzerinde tül perde gibidir kişiyi hakikatten uzaklaştırır,gönül gözünü kör eder..hem kendini hem de sevdiklerine YAZIK eder... söylediğimiz yalanlar bir gün ayaklarımıza dolanır. Ne olursa olsun önemli değil. Yeter ki yanımda olsun diyemezsiniz.. yanında olabilir ama bize cehennemi de yaşatabilir Ben seni, yalansız ,yüreğim ile sevdim diyebilirmiyim ki..? Koca bir Yalan üzerine Sevgi ve güven binasi kurulamaz!! Her kes kaderindekini yaşar nasibi kadar rızıklanır.Ben Onu evlatlık alma planı yapmadım!! sadece Kaderim de olanları yaşıyorum.. Beni taa İstanbuldan bir Yetime Anne olmam için getirten Rabbimin takdiri ilahi neden ,niçin sebep ve Hikmettini de bilmiyorum sadece Kaderimi yaşıyorum. inşAllah Ona söyledikten sonra buraya tepkisini ve gelişen olayları yazacağım...Allah Yardımcımız Olsun [/COLOR] duaa.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Evlat edinilmiş çocuğa evlatlık olduğu kaç yaşında söylenmeli
Alt