selamün aleyküm gönül sızım nasılsınız iyisinizdir inşallah
uzun zamandır girememiştim siteye.ablamın düğünü benim kpss sınavım falan derken fırsat bulamadım.şu sıralar hayatıma yön vermeyi düşündüğüm olaylar oluyor ama kafamı bir türlü toplayamıyorum
Allahın emri ile beni tanımak ve sonunda evilik olsun isteyen 3 aday var karşımda.bu 3 adayıda bana tavsiye eden büyüklerimde benim gerçekten mutlu olmamı isteyen insanlar.hangisi gerçekten iyi?hangisi benim kaderim bilemiyorum
dışardan bakıldığında hepside iyi insalar ama yanlış bir karar vermek beni korkutuyor
bundan 3 yıl öncede ailemin isteği üzerine biri ile nişanlılık yaşadım ve bitti.ailem bu yanlıştan dolayı kararı bana bırakıyor.ben ise kendi kararımı bile veremeyecek kadar aciz ve çaresiz hissediyorum kendimi.bazı büyüklerim ise maddi açıdan düşünmem için fikir veriyorlar ama doğrumu yapıyorlar ben tereddütteyim
sonuçta iki insan elele verdikten ve fikirler uyuştuktan sonra üstesinden gelemeyeceği şey yoktur diye düşünyorum.insan bu evlilik kararını neye göre nasıl verir?nelere dikkat etmem lazım hangisi benim hakkımda hayırlıdır yada 3 üde evleneceğim insan değil mi nasıl anlarım
ya beni gerçekten mutlu edecek olanı seçemezsem işte bütün korkularım bunlar.evet bu yazımı okuyan bütün kardeşlerimin ve büyüklerim tecrübelerinden yararlanmak istiyorum benden esirgemezsiniz umarım.Allah emanetsiniz