Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Et Ve Tavuk Pişirirken
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 9145" data-attributes="member: 376"><p><span style="font-size: 12px"><strong>Et Tavuk Pişirirken</strong></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Rostoyu pişirdikten sonra 15 dakika bekletip servis yaparsanız daha yumuşar ve rahat kesilir.</strong></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Fırınladığınız tavuğun hemen kurumaması için fırından çıkınca üzerine eritilmiş tereyağı ve az limon suyu karışımı sürün.</strong></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Et kavururken tencerenin etrafında biriken (yapışkan) maddeleri sıyırarak tencerenin içine alın. Çünkü bu maddeler bol miktarda aroma içermektedir.</strong></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><strong></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Izgara etlerini servis yaparken üzerlerine aromalı bir parça Sana koyarsanız değişik bir lezzet elde edersiniz</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 9145, member: 376"] [SIZE=3][B]Et Tavuk Pişirirken Rostoyu pişirdikten sonra 15 dakika bekletip servis yaparsanız daha yumuşar ve rahat kesilir. Fırınladığınız tavuğun hemen kurumaması için fırından çıkınca üzerine eritilmiş tereyağı ve az limon suyu karışımı sürün. Et kavururken tencerenin etrafında biriken (yapışkan) maddeleri sıyırarak tencerenin içine alın. Çünkü bu maddeler bol miktarda aroma içermektedir. Izgara etlerini servis yaparken üzerlerine aromalı bir parça Sana koyarsanız değişik bir lezzet elde edersiniz[/B][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Et Ve Tavuk Pişirirken
Üst
Alt