Esmaların gizli sırrı

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esmaların gücü, esmaların sırları, esmaların gizli sırrı, esmaların fazileti.
Arkadaşlar Merhabalar. Yaklışık üç, dört ay önce Allah'ın isimlerini çokça zikir etmeye başladım. İnanın işlerim o kadar yolunda gitmeye başladı ki ben bile şaşırdım işte bunlardan bir kaç tane başıma gelmiş gerçek olayları anlatacağım.
1) Bu esmaları okumadan önce herhangi bir sınavı kaybettiğimde neredeyse isyan ediyordum. Herkesin kalbini kırıyordum. Günlerce kimseyle konuşmuyordum. Ama bu esmaları okuduktan sonra inanın sınavı kaybettiğimde sanki kaybeden ben değilim gibi evet yine üzülüyordum ama isyan yoktu ve çabucak atlatıyordum artık.

2)Bir sabah namazını kılarken Allah'ım gireceğim işi ve evleneceğim kişi bana rüyamda gösterin diye diya dua edip Ya MECİD C.C esmasını okudum 100 defa . Ve seccadenin üzerinde uykuya daldığımı gördüm. Yaklaşık bir saat sonra uyandığımda rüyamda şu an geçici işçi olarak çalıştığım belediye binasını gördüm.

Gerçekten de şimdilik eskisi gibi bu esmaları fazla zaman ayırmadığım için işlerim eskisi gibi terse gitmeye başladı. Anladım ki bu esmaların faydası çok var . Allah bu esmaları kalbimizden düşürmesin her daim zikredelim arkadaşlar. saygılarımla...

Üst Alt