Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Eşimle ailem arasında kalıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="simge1989" data-source="post: 85088" data-attributes="member: 7732"><p>1 yılda yorgun bey, ben bekar bir bayanım henüz evlenmedim 25 yaşımdayım. Tabi ki büyüklerimin tecrübeleri benden fazladır ama ben şunları yazmak istedim size. </p><p>Evlilik için<strong>, İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HASTALIKLA SAĞLIKTA </strong>kelimeleri kullanırız. Çok şükür sizin anladığım kadarıyla ciddi bir sağlık probleminiz yok.</p><p>Eşinizin sağlık problemi var ve tabi ki tıbben yapılması gereken tedavileri olmalıdır. .</p><p>Ancak ben şuna kızıyorum, eşlerden birinin sağlık probleminden dolayı diğerinin boşanmayı düşünme fikri taşımasına ve ailelerin eşlerin arasına girmesine ..</p><p><strong>Karşılıklı anlaşma sağlayın, annenizle uygun şekilde konuşun. Varsa büyüğünüz onlardan rica edin ben eşimi seviyorum evliliğimden de memnunum diyerek kararlılığınızı ortaya koyun. </strong>Aşılamicak bir problem değil ki bu, arayı bulun.<strong> Eş olmak bir bütündür,</strong> <strong>ben </strong>erkeğim yemek mi yapıcam, <strong>ben</strong> erkeğim çamaşır mı yıkıcam diye düşünmek size kalmış. Benim haddime değil. Sizin evliliğiniz sizin kararınız ..</p><p><strong>Benim babam 65 yaşında kaza geçirdi bir gözünü kaybetti. O halde bile mutfağa girer, yemek yapar, makina açar bu kadın işi demez hiçbir zaman ..</strong></p><p></p><p><strong>Bizim evin karşısında bir beyefendi var kariyer anlamında üst düzeyde bir çalışan ama eşi sağır ve dilsiz.. Ve onlar birbirini öyle bir tamamlamışlar ki...</strong></p><p></p><p>Vicdanınıza kalmış, rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="simge1989, post: 85088, member: 7732"] 1 yılda yorgun bey, ben bekar bir bayanım henüz evlenmedim 25 yaşımdayım. Tabi ki büyüklerimin tecrübeleri benden fazladır ama ben şunları yazmak istedim size. Evlilik için[B], İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HASTALIKLA SAĞLIKTA [/B]kelimeleri kullanırız. Çok şükür sizin anladığım kadarıyla ciddi bir sağlık probleminiz yok. Eşinizin sağlık problemi var ve tabi ki tıbben yapılması gereken tedavileri olmalıdır. . Ancak ben şuna kızıyorum, eşlerden birinin sağlık probleminden dolayı diğerinin boşanmayı düşünme fikri taşımasına ve ailelerin eşlerin arasına girmesine .. [B]Karşılıklı anlaşma sağlayın, annenizle uygun şekilde konuşun. Varsa büyüğünüz onlardan rica edin ben eşimi seviyorum evliliğimden de memnunum diyerek kararlılığınızı ortaya koyun. [/B]Aşılamicak bir problem değil ki bu, arayı bulun.[B] Eş olmak bir bütündür,[/B] [B]ben [/B]erkeğim yemek mi yapıcam, [B]ben[/B] erkeğim çamaşır mı yıkıcam diye düşünmek size kalmış. Benim haddime değil. Sizin evliliğiniz sizin kararınız .. [B]Benim babam 65 yaşında kaza geçirdi bir gözünü kaybetti. O halde bile mutfağa girer, yemek yapar, makina açar bu kadın işi demez hiçbir zaman ..[/B] [B]Bizim evin karşısında bir beyefendi var kariyer anlamında üst düzeyde bir çalışan ama eşi sağır ve dilsiz.. Ve onlar birbirini öyle bir tamamlamışlar ki...[/B] Vicdanınıza kalmış, rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin ... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Eşimle ailem arasında kalıyorum
Alt