Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Eşimle ailem arasında kalıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="1yıldayorgun" data-source="post: 79971" data-attributes="member: 6831"><p>Merhaba eşimin Takıntı (OKB) hastalığı sebebiyle ailemin gelinlik beklentileri karşılayamıyor temizlik, yemek yapma gibi hatta yataktan çıkamıyacak halde takıntılarından dolayı ve bu durum ailem tarafından eleştirilere sebep olduğundan daha fazla strese girip ailemde kalmayı istemiyor. Ailemin hastalığını anlamadığını bu yüzden de psikolojik olarak daha da yorulduğunu ve aynı ortamda kalmak istemediğini söylüyor. Bana da bir erkek olarak kendisini aileme karşı savunmadığım için kızıyor. Şimdi benim ailem de hassas ve istiyor ki yanıma gelsin sohbet edelim halimi hatrımı sorsun evde yardım etsin istiyor. Ben aileme birşey söylesem eşime bu yüzden laf söylemeyin hasta olduğu için yapamıyor diye kabullenecek yapıda değiller. Ben arayı bulmaya çalışıyorum hep ve arada kalmaktan resmen eşimin canını acıtıp ağlatana kadarda ailemin söğlediklerini isteklerini görev bilip eşimi yapması için zorluyorum ve ağlıyor pişman oluyorum. Çok yoruldum günah olduğunu bilmesem ölmenin yollarını arıyacak duruma geldim. Bu yuvanın devamı için eşimin ailemle hiç görüşmeme isteğine evet desem ailemi kaybedeceğim. Eş ve aile arasında tercih yapmam gerekir mi ne yapacağımı bilmiyorum Allah'dan ölüm diliyorum artık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="1yıldayorgun, post: 79971, member: 6831"] Merhaba eşimin Takıntı (OKB) hastalığı sebebiyle ailemin gelinlik beklentileri karşılayamıyor temizlik, yemek yapma gibi hatta yataktan çıkamıyacak halde takıntılarından dolayı ve bu durum ailem tarafından eleştirilere sebep olduğundan daha fazla strese girip ailemde kalmayı istemiyor. Ailemin hastalığını anlamadığını bu yüzden de psikolojik olarak daha da yorulduğunu ve aynı ortamda kalmak istemediğini söylüyor. Bana da bir erkek olarak kendisini aileme karşı savunmadığım için kızıyor. Şimdi benim ailem de hassas ve istiyor ki yanıma gelsin sohbet edelim halimi hatrımı sorsun evde yardım etsin istiyor. Ben aileme birşey söylesem eşime bu yüzden laf söylemeyin hasta olduğu için yapamıyor diye kabullenecek yapıda değiller. Ben arayı bulmaya çalışıyorum hep ve arada kalmaktan resmen eşimin canını acıtıp ağlatana kadarda ailemin söğlediklerini isteklerini görev bilip eşimi yapması için zorluyorum ve ağlıyor pişman oluyorum. Çok yoruldum günah olduğunu bilmesem ölmenin yollarını arıyacak duruma geldim. Bu yuvanın devamı için eşimin ailemle hiç görüşmeme isteğine evet desem ailemi kaybedeceğim. Eş ve aile arasında tercih yapmam gerekir mi ne yapacağımı bilmiyorum Allah'dan ölüm diliyorum artık. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Eşimle ailem arasında kalıyorum
Alt