Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Eşimin davranışlarını nasıl değiştirebilirim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ab-ı Hayat" data-source="post: 82544" data-attributes="member: 6530"><p>("Eşimizin nasıl biri olacağı bizim nasıl biri olduğumuza bağlıdır.") %100 doğru bir cümle... kesinlikle katılıyorum bu paylaşımların için sana teşekkür ederim abla ben bu siteye yeni üye olduktan sonra galiba eşimle ilgili birşeyler sorunlar paylaşmıştım sizde bana her konuda eşitlik beklemeyin demişiniz ben bu sözü aklımdan çıkarmadım ona göre davranıyorum eşime ve yukarıdaki makale ye benzer bayağı yazı okudum evlilikle ilgili bunları hayata geçiriyorum e elimden geldiğince de devam edicem herşey beyinde bitiyor aslında... tek sorunumuz olaylara mantıklı yönden bakabilmek bazen yapamıyoruz işte (nefsimizle hareket ediyoruz) o zaman problemler çıkıyor...empati duygumuzu arka plana atmayarak çok daha iyi iletişim kurabiliriz ... allaha emanet ol gönül sızım abla teşekkürler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ab-ı Hayat, post: 82544, member: 6530"] ("Eşimizin nasıl biri olacağı bizim nasıl biri olduğumuza bağlıdır.") %100 doğru bir cümle... kesinlikle katılıyorum bu paylaşımların için sana teşekkür ederim abla ben bu siteye yeni üye olduktan sonra galiba eşimle ilgili birşeyler sorunlar paylaşmıştım sizde bana her konuda eşitlik beklemeyin demişiniz ben bu sözü aklımdan çıkarmadım ona göre davranıyorum eşime ve yukarıdaki makale ye benzer bayağı yazı okudum evlilikle ilgili bunları hayata geçiriyorum e elimden geldiğince de devam edicem herşey beyinde bitiyor aslında... tek sorunumuz olaylara mantıklı yönden bakabilmek bazen yapamıyoruz işte (nefsimizle hareket ediyoruz) o zaman problemler çıkıyor...empati duygumuzu arka plana atmayarak çok daha iyi iletişim kurabiliriz ... allaha emanet ol gönül sızım abla teşekkürler [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Eşimin davranışlarını nasıl değiştirebilirim
Alt