Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Eşimin beni aldattığını öğrendim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 79350" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Ve Aleykümselam verahmetullahi ve berekatüh hayırlı cumalar gönül dostum aslında Çok düşündüm bu konuya cevap yazmaya başlamadan önce. Nasıl anlatmalı, diye. </span></p><p><span style="color: Black">Madde madde sıralamak çok kuru geldi. Çok da uzatmamalıyım, diye düşündüm. Bir taraftan da anlatacak o kadar çok şey var ki..içimde bir Aşk-ı Derya var saki..</span></p><p><span style="color: Black">sayfalar dolusu yazsam, anlatsam şu kalbimdekilerini, kafamda ki kelimeleri, kelami tasavuru,bitiremem...</span></p><p><span style="color: Black">Sonra dedim ki, örnekler vereyim, okuyan kıssadan hisse, anlasın. İlk aklıma gelenle başlayayım. dedim..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">"aslında aldatan değil aldatan,aldatılandır..demek istemiştim..</span></p><p><span style="color: Black">aldatan insan, aslında arzuları ,nefsi, içindeki hayvan,tarafından aldatılan zavalli bir insandır..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 79350, member: 1049"] [COLOR="Black"]Ve Aleykümselam verahmetullahi ve berekatüh hayırlı cumalar gönül dostum aslında Çok düşündüm bu konuya cevap yazmaya başlamadan önce. Nasıl anlatmalı, diye. Madde madde sıralamak çok kuru geldi. Çok da uzatmamalıyım, diye düşündüm. Bir taraftan da anlatacak o kadar çok şey var ki..içimde bir Aşk-ı Derya var saki.. sayfalar dolusu yazsam, anlatsam şu kalbimdekilerini, kafamda ki kelimeleri, kelami tasavuru,bitiremem... Sonra dedim ki, örnekler vereyim, okuyan kıssadan hisse, anlasın. İlk aklıma gelenle başlayayım. dedim.. "aslında aldatan değil aldatan,aldatılandır..demek istemiştim.. aldatan insan, aslında arzuları ,nefsi, içindeki hayvan,tarafından aldatılan zavalli bir insandır..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Eşimin beni aldattığını öğrendim
Alt