• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Eşimi rüyamda gördüm

memduh

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamın aleykum ben memduh ben eşimden ayrıyın 4yıldır ama karışık bir rüya gördüm eşimle konuşuyoduk barışmışız ama karanlık bir yerdeyiz ve eşimle beraber oluyoruz bunu bana yorumlarsanız sevinirim saygılarımla ALLAH ıma emanet olun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hos geldiniz kardesim..
eşinizden ayrı misiniz yoksa boşanmis misiniz bunu yazmadiginiz icin ruyanizi yorumlamakta biraz teredduteyim..

Hayirdir insallah..
"eşimle konuşuyoduk barışmışız ama karanlık bir yerdeyiz '
yani aydinlanmamis, sonuclanmamis aranizda bir SIKINTI veya sorun veya KIRGINLIK, KIZGINLIK ,olsada halen birbirinize karsi saygi, sevgi beslediginize delalettir..
Rüyada ayrıldığı eşini,eski eşini görmek Şu anda yaşadığınız benzer bir ilişki yada birliktelikte bir olay nedeniyle kendinizi mutsuz hissettiğinizi,
mutsuzluk yaşadığınızı veya hiç olmak istemediğiniz bir durumda kendinizi bulduğunuzu ve bundan rahatsızlık hissettiğinizi simgeler...
Bu rüya alternatif olarak güncel yaşamınızda bir şey yada birinin, eski eşinize hissettiğiniz güzel duyguları hatırlattığını işaret eder...

"ve eşimle beraber oluyoruz "
Rüyada boşandığı eski eş ile cinsel ilişkiye girmek o kimseye karşı sevginizin devam ettiğini, ona karşı dahada şefkatli, yardımsever davranacağınızı gösterir...
Hayirli Gunler...

imat54

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eşini görmek

Selamün aleyküm.hayırlı sabahlar bereketli günler.inşAllah iyisinizdir.bu sıkıntılı günde bir rüya daha gördüm.Allah rızası icin yorumlarmısınız.biz kız arkadasımla kendi aramızda evleninceye kadar günah islemeyelim diye nikah kıymak istedim oda kabul etti.dini nikah kıydik.çok §ükür iman edenbiriyim oda daha yeni baslamisti ibadetlerine.ben ilk tanısırken gecmisimde yasadigim herseyi anlattim.ona da anlatti.ama son günlerde anlatmadıklarını anlattı.yattigim istihare namazını şimdi anlıyorum yanliş yorumladım.o zamanda terettüt etmistim.neyse bu günlerde karar vermek icin ben dusunuyorum ve rabbime namazımdada "Ey Rabbim günah i§lemekten korkarım seni gazaplandırmaktan korkarım.adaletsizce davranmaktan korkarim benim ilmimi artırdıgın gibi bana hidayet verdigin gibi simdi bu konudada benim anlayabilecegim bisekilde yal göster." diye dua ediyorum.ve sUnuda söyleyeyim bu kız gecmiste 2kisiyle kac defa zina yapmış .ve bu gece gördüm rüyam:bir esya satan dükkana giriyorum onlarımı takip ediyormuyum bilmiyorum.neyse bu kızda orda arkasında yanında taplam 3 erkek var.bunlar 22-28 yasları arasında gencler yani.ben onları görünce bagırmaya basladım:bunu bana nasıl yaptın seviiiiiiiiiiiiiiiiil diye..:( o sinirle orda üçkere bagrarak boşol Boşol Boşol dedim.yanındaki erkekten biri yanlış söyldein dedi. Bende tekrar 3 sefer bu sefer dogtu söylerek boşadım onu.ve çıktım dükkandan sag sola bakarak gittim.lütfen yorumlarmisiniz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim. Sizi daha ilk ruya sordugunuz gunden beri sizi, icinizde bulundugunuz ve sizi yetistiren insanlari sart ve ortami iyi biliyorum...
Hayatlarımızda hep bir noktada hakimiyet olma duygusu hakimdir.
Ya Hz. İbrahim (a.s.) olmak veya bıçak yahut da kurban olmak.
Bu üç hali düşünmek yaşamak ve hangisi olmak isteriz...?
Siz bunlardan hangisisiniz acaba?

Icimdeki nefis hayvanımı kurban etmek
Hz. İbrahim (a.s.) gibi teslim olup bıçaği da HAK yolunda Rabb'im emr etti ise kullanmak gerek..
“Rabb'in için kurban kes…” (Kevser Suresi 2. Ayet) emrine “Buyur Allahım buyur emrine hazırım” diyebilmek mümkündür.
Teslim olmamış bir insanın İbrahim (a.s.) ve İsmail (a.s.)’ca bir itaat olmiyan insanlar Kendi nefisleri ile hep imtihan edilir... ve hep birilerine birileri icin kendileri kurban olurlar .

"Bize hayır görünen şeyler şer şer görünen şeyler hayır olabilir”
ayeti vardir.

Meydana gelen her şeyde mutlaka iyi ve yararlı bir taraf vardır. En kötü ve felaketli şeyler bile böyledir. “Mutlak kötülük yoktur cihanda” demiş bilgeler.

“Bize hayır görünen şeyler şer şer görünen şeyler hayır olabilir” diyor ayet-i kerime..
“Her şeyin ya kendisi veya neticesi iyidir” diyor Bediüzzaman. Fakat biz hep şer tarafına bakıyoruz. İleriyi göremediğimiz için
hoşumuza gitmeyen şeylere kötü diyoruz.
Olaylara iyi ve kötü yaftasını biz vuruyoruz. Bu onlara nasıl baktığımıza bağlıdır. Bakış açımız onu değerlendirir.

Hakkinizda hayirlisi..

Ama ruyaniz cok acik... Hayirdir insallah...

"Evleninceye kadar günah islemeyelim diye nikah kıymak istedim o da kabul etti. Dini nikah kıydik."
Ya daha fazla günaha girmemek icin nikah kiyar evlenirsiniz, ya da daha fazla günaha girmemek icin ondan uzaklasirsiniz..
Cunku arada günahlara, nefse acik bir KAPI var!!
Karar sizin... kalbinizdeki o incecik sesi dinleyin...
Ya bu deveyi güdersin, ya bu diyardan gidersin... Bu deveyi güdecek kuvvet, kudret, iman ve ihlasiniz var mi?
Bu oyle hassas bir konu ki; belkı sen temızlersın dıye ama camura batan ordan cikmak istemedikce, hem kendini hem de kendini kurtarmaya calisani çamurun dibine cekebilir... iste butun mesele burada...

Onun gecmisini kabul edip barisabilecek misiniz?
Bir deveyi gütmenin ne kadar mühim bir iş olduğunu bir gun anlarsiniz...
Deve bereket mutluluk ve dunya ahiret saadetdir!!
Her nimet kulfetti ile gelir bunu unutmayin, ve her sey gelir gecer.. hic bir SIKINTI ebedi degildir..
Sabreden dervis sonunda muradina ererek HAYIRLI evladlar yetistirmis..

"Kötü kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler ise kötü kadınlara; temiz, lekesiz kadınlar temiz erkeklere; temiz, lekesiz erkekler de temiz kadınlara yaraşır.

İşte bu temiz olanlar, kötü söylenti çıkaranların, iftira atanların dillerine doladıkları şeylerle ilgileri olmayanlardır. Koruma kalkanına alınırlar,
onlara bağışlanma, bol ve güzel rızıklar vardır."
24 / NÛR - 26

İns. beni anliyabilmissinizdir...
Hayirli gunler..

imat54

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH razı olsun geç oldu kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin. Sonucu size söylem istiyorum. Ben bu mesajdan sonra bir hafta içinde o kişden ayrıldım ve ona şöyle dedim; İçimde gitmeyen sıkıntı var benden sakladığın, hala birşeyler var dedim. Arada sırada arıyor beni elimden geldiği kadar doğru olan yolu, iman açısından göstermeye çalışıyorum, ve itiraflar hala devam ediyor. Oysa günah işlediği iki kişiden ibaret değil on kişiyi defalarca bulan bir hayat olduğu çıkmıştır, ve RABB'İMİN bana yardımı ulaşmıştır. Siz de bu yardımı benim anlamam için yardımcı oldunuz. ALLAH razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cumlemizden kardesim.. Allah'in hikmettine akil SIR ermez...
Cok sevdigim, durust, namuslu bir aile dostumuzun oglu... Bir KIZA gonul veririr... ve cok kisa bir zaman sonra onu tanimadan, iyice bilmeden nisanlanirlar...
Bir gece ruyasinda evlenecegi nisanlisi olan KIZI yatagindan 2 erkek kalktigini gorur... Bana yorumunu sorar...
Aslinda yorum, acik ayan ve beyan dir.. ama ben soyliyemem.. ve ona dedim ki, bu evlilik icin acele etme.. once onu iyi bir tani ondan sonra..
Yook dinlemez illa nisanlisi bir an once evlenelim diye cocuga baski yapmaktadir..

Neyse, ona yine dedim ki; istersen bir istihare KIL da Rabb'im den HAKKINDA hayirlisini gostermesi bir isaret bir duygu ve his vermesi icin samimiyet ile Allah'a yonel...
Tabi yaparim der ve istihare namazi kilar yatar... gece yarisi saat 2, 3 tel. calar onu uyandirir ama hic kimse yoktur..
Ne ariyan numara ne de ses... acaba ruya mi gordum yook yook!! Esastan tel calarak beni uyandirdi demisti...
Gecen cumartesi onlarin dugunu olacakti... ve kiz saclarini yaptirma telasi ile kuafore girerken IPhone telefonunu bu arkadasimin arabasinda unutur...
ve bir sure sonra telofana mesaj gelir... Kiz arkladasindan dir!!! Arkadasim da herhalde kutlama diye acar bir de ne gorsun.

En samimi arkadasi yazmis..
"Kiz helal olsun, o enayiyi kandirdin ya... Ya Okan'dan ve Ersin'den olan bebeklerini kurtaj yaptigini bilse... Senden korkulur...
Bir iki ay evli kalir butun parasini alip ver elini meksikaya plan tikir tikir isliyor.."

Tabi bu mesaji goren arkadasimiz, nikah masasinda bu gelen mesaji okudugunda herkes hayretten dillini isirdi..
anliyacaginiz...
İstiharede tel calmisti... yine gercegi de telefondan ogrenmisti... Artik siz buna tesaduf deyin; ben Tevvafuk ve Allah'in yardimi diyorum...
"Kötü kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler ise kötü kadınlara; temiz, lekesiz kadınlar temiz erkeklere; temiz, lekesiz erkekler de temiz kadınlara yaraşır."

Haydi bana Eyvallah..

Tubiii

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba eşimle 11 aydır ayrıyız, rüyamda sokaktaydım eşim bana mesaj attı ilk günkü gibi seviyorum gibisine.. yanimda teyzem vardı boşver sonra yazarım diyordum. Bugünde rüyamda benim yanıma gelmiş benimle iyiydi, birlikte olduk sanki. Boşanma sürecindeyiz bu arada.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Merhaba eşimle 11 aydır ayrıyız, rüyamda sokaktaydım eşim bana mesaj attı ilk günkü gibi seviyorum gibisine.. yanimda teyzem vardı boşver sonra yazarım diyordum. Bugünde rüyamda benim yanıma gelmiş benimle iyiydi, birlikte olduk sanki. Boşanma sürecindeyiz bu arada.
Merhaba, anladığım kadarıyla rüyanız nefsani, bilinçaltı rüyası, dolayısıyla boş, gereksiz bir rüyadır. Selâmetle.

Üst Alt