eşimi kabul edemiyorum

adalet

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ben de her genç kız gibi evlenmeyi istedim ,bunun için sürekli dua ettim, hayırlı bir evlilik hayıırlı bir eş olsun diye elimden geldiğince Allah yolunda gitmeye çalışıyorum ibadetlerimi yerine getirmeye çalışıyorum eşiminde öyle olmasını istedim eşimle kısa sürede tanışıp nişanlandık, eşim ilkokul mezunu inşaat işiyle uğraşıyor ,ben öğretmenim bir tanıdığımız beni tavsiye edince kafasına yatmış bu zamanda böyle kız zor bulunur diye illa görüşmek istedi ısınamadığım için kabul etmedim ancak yolumu keserek illa görüşmek istedi şans verdim aynı şeylere sonrasında devam etti, onun etksinde kalarak 1 ay içinde nişan yaptık 3 aylık nişanlılık sürecinde huzursuzluklarım iç sıkıntılarım başladı sebebini bilmdediğim ağlamalarım oldu biz vesveseye yorduk anlaşamyacağımızın dünya görüşlerimizin farklı olduğunugörünce geri dönmek istedim kabul etmedi beni tehdit etti kaygılarla içime sinmeyen bir evlilik yaptım düğünden 1 ay sonra (eşim bana daha önce askere gitmedğini ancak askerlğinin 10 yıldır sorun çıkarmadığını tanıdık vasıtasıyla hallolduğunu söyledi ben de inandım) askere gitmek zorunda kaldı kaçak konumuna düştü dünyam yıkıldı bütün güvenim sarsıldı tekrar baba evine gittim depresyona girdim ilaçlar kullandım 7 ay bounca tedavi gördüm intihar etmeyi çok kez düşündüm zaten istemediğim bir evlilik yapmışım.3aylık süre sonunda çürük alıp geldi ancak ona karşı çok soğımuştum 10 aydır evliyim ama şuan eşim çalışmıyor hiç bir girişimde bulunmuyor halbuki bana işinin çok iyi olduğunu söylemişti bana namaz kıldığını söyledi nişanlıyken de kılıyordu ancak şu an kılmıyor cumaya bile gitmediği oluyor hep düşünüyorum ben namzında bir eş istedim hep bunu bile kullandı tüm bu olanlardan sonra onu eşim olarak kabul edemiyorum sürekli kavga ediyoruz dayaklar yediğim oluyor bıçakla silahla tehdit ediyor ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak iistiyorum beni tehdit ediyor Allahtan istedim deyip bu benim nasibim deyip rızamı göstermmem lazım yoksa her şeye rağmen ayrılmalı mıyım bu arada sizin gözünüzden bakılırsa bana haksızlık yapılmış mıdır yoksa Rabbimin verdiğine burun mu kıvırıyorum ama tüm bunları da hazmdemiyorum ne yapcağımı bilmiyorum sevemiyorum kalbim ısınmıyor bir türlü eşime ailem perişan ben perişan kadınlık adına hiç bi şey yapamıyorum içimden gelmiyor bana bir yol gösterin

Yönetim/Edit: Değerli kardeşim yeni açılan konulari yönetim kontrol eder uygunsa aktiveder açtığım konu görünmedi diye aynı konuyu ikinci kez açmanıza gerek yok.
Not: yeni açılan konuların aktiv edilmesi bayram nedeniyle biraz gecikebilir ;)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Hayırlı Bayramlar eşimi kabul edemiyorum ...Evet herşey kabullenmekle başlar.
ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin ikisinin arasında kalırsan deprasyona girersin.....
İçinde bulunduğunuz durumu değerlendirerek karar vermelisiniz...
Neyi arıyorsun kimi arıyorsun kendin de ara..

Neyi arzuluyorsan, arzu ettiğini önce kendin yap. örneğin: Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi öğren
Hürmet görmek istiyorsan, Önce hürmet et.Kaderin Sahibi ile barışık ol !Kader'in Bazı şeyleri vardır ki akıl sır erdiremezsiniz...

acilangul1

Zehan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ayeti kerimede şöyle buyuruluyor:
...(ey insanlar) Sizi birbiriniz için imtihan aracı kıldık.(bakalım) sabredecek misiniz?Rabbin hakkıyla görendir.
( Furkan, 20)
Allahu Teala sevdiği kulları en yakınları ile imtihan edermiş...
Kardeşim demekki sabır ve duaya devam edeceğiz,unutmaki Allah sabredenlerle beraberdir.

Üst Alt