Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAM VE AİLE
İslamda aile hayatı
Engelli Yeni Doğan Cocugun Annesine Sözleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 38183" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Selamun Aleykum...</span></p><p><span style="color: black">simdi burada belki de Turkiyede de aynidir..bilemiyorum..</span></p><p><span style="color: black"> daha bebek karninda iken Anneye iste orasi burasi eksik engelli diye uyariyorlar...</span></p><p><span style="color: black">aslinda Onlar..kesin bilmiyorlar sadece bir varsayim bir tahmin dir..</span></p><p><span style="color: black">Ve Bu kararin esiginde olan Annelere Yardim etmek icin..hastahanelerde psikolojik Destek amacli gorevliler vardir.. </span></p><p><span style="color: black">Benim de meslegim buna yakindir...</span></p><p><span style="color: black">Hic unutamayacagim bir Animi hep anlatirim..Aynen oyle bir bilgi verilmis Genc Anneye Hastahanenin onunde aglarken rastlamistim..</span></p><p><span style="color: black">Beni de Tesseturlu gorunce ..</span></p><p><span style="color: black">_Hocam sizi Allah gonderdi demisti...</span></p><p><span style="color: black">Nerden duymus ise istihare namazini biliyor ve Onun icin istihare kilmam icin yalvariyordu...</span></p><p><span style="color: black">Bir An Afaladim.. Guzel Kardesim Sen Benden ne istediginizi farkindamisiniz?</span></p><p><span style="color: black">Siz Benden Veya Siz de istihare Namazi kilsaniz Eyy Rabbim Ben bu bebegi Aldirayim mi aldirmayayim mi Hayatina Son mu versem diye Rabbimin Kudret ve Gucune karsi Sirk kosmuyormusunuz demistim...</span></p><p><span style="color: black">Yani acaba zina etsem mi etmesem mi diye bunun istiharesi mi olur diye Onunla uzunca konusmustum..</span></p><p><span style="color: black">Kendimin de engelli Kizim var.. Onu bin saglikli cocuga degismem.. Dunya bir imtihan yeri...</span></p><p><span style="color: black">Kimimiz sevdiklerimiz ile imtihan ediliyoruz..</span></p><p><span style="color: black">Ozel cocuklari yetistirmek icin Rabbim Ozel Anneler seciyordu.. neden ve Nicinler Yok!!!!</span></p><p><span style="color: black">Sadece iman tadinda Teslimiyet vardi Lutfunda Hos Kahrinda hoos diyebilmek iman dan dir Hak Sevdasindan dir...</span></p><p><span style="color: black">diye O kardesim ile Arkadas oldu.. aradan aylar gecti ve Bu kardesimin Nur Topu gibi bir Oglu oldu.. sapasaglam.. </span></p><p><span style="color: black">Allah korusunm bir de evlad katili olacakti...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Her çabanın nasıbıne düşen, yalnızca Allah'ın takdir ettiği kadardı..iste bunu anladim en sonunda Hamd olsun..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 38183, member: 1049"] [COLOR=black]Selamun Aleykum...[/COLOR] [COLOR=black]simdi burada belki de Turkiyede de aynidir..bilemiyorum..[/COLOR] [COLOR=black] daha bebek karninda iken Anneye iste orasi burasi eksik engelli diye uyariyorlar... aslinda Onlar..kesin bilmiyorlar sadece bir varsayim bir tahmin dir.. Ve Bu kararin esiginde olan Annelere Yardim etmek icin..hastahanelerde psikolojik Destek amacli gorevliler vardir.. Benim de meslegim buna yakindir... Hic unutamayacagim bir Animi hep anlatirim..Aynen oyle bir bilgi verilmis Genc Anneye Hastahanenin onunde aglarken rastlamistim.. Beni de Tesseturlu gorunce .. _Hocam sizi Allah gonderdi demisti... Nerden duymus ise istihare namazini biliyor ve Onun icin istihare kilmam icin yalvariyordu... Bir An Afaladim.. Guzel Kardesim Sen Benden ne istediginizi farkindamisiniz? Siz Benden Veya Siz de istihare Namazi kilsaniz Eyy Rabbim Ben bu bebegi Aldirayim mi aldirmayayim mi Hayatina Son mu versem diye Rabbimin Kudret ve Gucune karsi Sirk kosmuyormusunuz demistim... Yani acaba zina etsem mi etmesem mi diye bunun istiharesi mi olur diye Onunla uzunca konusmustum.. Kendimin de engelli Kizim var.. Onu bin saglikli cocuga degismem.. Dunya bir imtihan yeri... Kimimiz sevdiklerimiz ile imtihan ediliyoruz.. Ozel cocuklari yetistirmek icin Rabbim Ozel Anneler seciyordu.. neden ve Nicinler Yok!!!! Sadece iman tadinda Teslimiyet vardi Lutfunda Hos Kahrinda hoos diyebilmek iman dan dir Hak Sevdasindan dir... diye O kardesim ile Arkadas oldu.. aradan aylar gecti ve Bu kardesimin Nur Topu gibi bir Oglu oldu.. sapasaglam.. Allah korusunm bir de evlad katili olacakti... Her çabanın nasıbıne düşen, yalnızca Allah'ın takdir ettiği kadardı..iste bunu anladim en sonunda Hamd olsun..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAM VE AİLE
İslamda aile hayatı
Engelli Yeni Doğan Cocugun Annesine Sözleri
Alt