Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Enerjim tükendi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 75104" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Ve Aleykümselam Gönül Dostum..</span></p><p><span style="color: Black">Siz rüyanizda bir köprüden geçtiğinizi yazinca bana geçmişte yaşadiğim bir olayi hatirlattiniz Ve Siz de bir An kendimi gördüm..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Yillar önce kendi isteğim ile başladiğim koruyucu Anne olmak!!arada bir beni bunaltiyor ve bu çocuklarin bazi hareketleri, kasdi olmadan yaptiklari beni sinirlendirip,</span></p><p><span style="color: Black">geriyor psikolojimi bozduklarini fark etmiştim!! </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Tabii nefsim de sağ olsun hiç boş durmuyordu..</span></p><p><span style="color: Black">-Aman be!!Bu çocuklar senin evladin değil;yedir, içir devletten çocuk başina $2.000 dolarini da al ve keyfine bak!!diye aklim ile de oynuyordu..</span></p><p><span style="color: Black">Aklimda Nefsimi destekliyordu....</span></p><p><span style="color: Black">Ya Tabii Haklisin bu çocuklar Senin değil ki mantikli ol onlari kendi evladin gibi sevemezsin ki hayvanlar bile başkasinin yavrularini tekmeleyip</span></p><p><span style="color: Black">kendilerinden süt emmelerine izin vermiyorlar bu tabiattin bir kanunu..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">ama öte yandan vicdanim kabulenemiyor Hayir!!diyor bu çocuklarin günahi yok!!ebeveynleri onlari taciz etti ise ve onlar senin kapina geldiler ise onlar sana;</span></p><p><span style="color: Black">Allah`in bir Emanetti..kendine gel.. onlara haksizlik etme evladindan ayirma adil ol,insan ol!! diyordu...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">ben ise Nefsimle, kalbim,vicdanim, Ruhum arasında sıkışmış huzurlu olamiyor psikolojim bozulmuş kendimi cok yorgun hissediyordum!!Sanki Enerjim bitmişti..</span></p><p><span style="color: Black">Kafam karışmış,kendimi şaşkın hissediyor aklım düşüncelerim bulanık,Konsantre olmakta, en küçük şeye bile odaklanmakta zorlaniyor cok asabi ve sinirli olmuştum..</span></p><p><span style="color: Black">anlıyacağınız ; Kazanma Kuşağında Kaybedenler olma yolunda idim!!</span></p><p><span style="color: Black">Psikolojik yardim istiyemezdim çünkü;gururuma yediremiyordum !Heyhatt Ben gibi akilli,güzel, cazip tahsilli bir insan başkalarindan yardim mi istiyecekti..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Annem Bende ki bu olumsuz değişikliği fark ettince benim ile sohbet etti!!Bak “Kızım” dedi; insan,Enerjisini Ruhundan alir Nefsinden değil!! </span></p><p><span style="color: Black">Sen bu çocuklari Ruhun ile sadece Allah için Yaradandan ötürü sevmedikçe ne onlara nede kendine huzur verebilirsin!!Hem kendine hemde o masum yavrucuklara yazik edersin..</span></p><p><span style="color: Black">O yetimlere aklin ile değil Ruhun ile sahiplenmedikce onlar ile Cenneti değil!!Cehennemi kazanabilirsin kendime, Ruhuma gelmemi istiyordu..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Yapamam anne Yapamam!!Bunu yapmaya gücüm, imanim yok!!Ben Mevlana ,derviş değilim ben sinirli, asabi zamaninda cok yipranmiş bir insanim!! diyordum..</span></p><p><span style="color: Black">-Annem de tamam O zaman Gel aklından Ruhuna bir köprü kur insanlığını ,vicdanini da Dualarimi da yanina destek alarak O ince Sirat gibi köprüden geçebilirsin !!diyordu...</span></p><p><span style="color: Black">Gözler,kulaklar,akil yanılabilir, ama iman asla yanılmaz Seni yarı yolda bırakmaz!!O köprüden sadece İman ile geçebilir ve kurtulabilirsin!!!diye yalvariyor Dualar ediyordu!!</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ben de Bütün enerjimi ,aklimi, imanimi, dikkatimi topliyarak geçebildim Hamd olsun ve Ruhum ile insanlari, yetimleri, çocuklari sevmeye başladığımda anca o zaman;</span></p><p><span style="color: Black">huzura erip enerji kaynağına varabildim ve kendimi ruhsal enerji (iman) ile şu an Kendimi daha zinde,daha dinç,daha enerjik ve güclü hissediyorum...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Kissadan Hisse bu insani Ruhunuz ile Sevin!!</span></p><p><span style="color: Black">Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim.Olur ya ...Kalp durur ...Akıl unutur ...</span></p><p><span style="color: Black">Ben dostlarımı ruhumla Allah için,severim.!!O ne durur, ne de unutur!!ve enerji doludur..Çünkü kaynağı, Allah cc. ..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Geçmişten geleceğe ancak bu Ruh enerjisi ile O köprüden geçebilirsiniz!Yoksa hayattiniz boyunca ;Geçmişten geleceğe giden o köprüde sallanip durursunuz..</span></p><p><span style="color: Black">Dualarim Sizin ile Allah (c.c) YAR VE Yardimciniz Olsun</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 75104, member: 1049"] [COLOR="Black"]Ve Aleykümselam Gönül Dostum.. Siz rüyanizda bir köprüden geçtiğinizi yazinca bana geçmişte yaşadiğim bir olayi hatirlattiniz Ve Siz de bir An kendimi gördüm.. Yillar önce kendi isteğim ile başladiğim koruyucu Anne olmak!!arada bir beni bunaltiyor ve bu çocuklarin bazi hareketleri, kasdi olmadan yaptiklari beni sinirlendirip, geriyor psikolojimi bozduklarini fark etmiştim!! Tabii nefsim de sağ olsun hiç boş durmuyordu.. -Aman be!!Bu çocuklar senin evladin değil;yedir, içir devletten çocuk başina $2.000 dolarini da al ve keyfine bak!!diye aklim ile de oynuyordu.. Aklimda Nefsimi destekliyordu.... Ya Tabii Haklisin bu çocuklar Senin değil ki mantikli ol onlari kendi evladin gibi sevemezsin ki hayvanlar bile başkasinin yavrularini tekmeleyip kendilerinden süt emmelerine izin vermiyorlar bu tabiattin bir kanunu.. ama öte yandan vicdanim kabulenemiyor Hayir!!diyor bu çocuklarin günahi yok!!ebeveynleri onlari taciz etti ise ve onlar senin kapina geldiler ise onlar sana; Allah`in bir Emanetti..kendine gel.. onlara haksizlik etme evladindan ayirma adil ol,insan ol!! diyordu... ben ise Nefsimle, kalbim,vicdanim, Ruhum arasında sıkışmış huzurlu olamiyor psikolojim bozulmuş kendimi cok yorgun hissediyordum!!Sanki Enerjim bitmişti.. Kafam karışmış,kendimi şaşkın hissediyor aklım düşüncelerim bulanık,Konsantre olmakta, en küçük şeye bile odaklanmakta zorlaniyor cok asabi ve sinirli olmuştum.. anlıyacağınız ; Kazanma Kuşağında Kaybedenler olma yolunda idim!! Psikolojik yardim istiyemezdim çünkü;gururuma yediremiyordum !Heyhatt Ben gibi akilli,güzel, cazip tahsilli bir insan başkalarindan yardim mi istiyecekti.. Annem Bende ki bu olumsuz değişikliği fark ettince benim ile sohbet etti!!Bak “Kızım” dedi; insan,Enerjisini Ruhundan alir Nefsinden değil!! Sen bu çocuklari Ruhun ile sadece Allah için Yaradandan ötürü sevmedikçe ne onlara nede kendine huzur verebilirsin!!Hem kendine hemde o masum yavrucuklara yazik edersin.. O yetimlere aklin ile değil Ruhun ile sahiplenmedikce onlar ile Cenneti değil!!Cehennemi kazanabilirsin kendime, Ruhuma gelmemi istiyordu.. Yapamam anne Yapamam!!Bunu yapmaya gücüm, imanim yok!!Ben Mevlana ,derviş değilim ben sinirli, asabi zamaninda cok yipranmiş bir insanim!! diyordum.. -Annem de tamam O zaman Gel aklından Ruhuna bir köprü kur insanlığını ,vicdanini da Dualarimi da yanina destek alarak O ince Sirat gibi köprüden geçebilirsin !!diyordu... Gözler,kulaklar,akil yanılabilir, ama iman asla yanılmaz Seni yarı yolda bırakmaz!!O köprüden sadece İman ile geçebilir ve kurtulabilirsin!!!diye yalvariyor Dualar ediyordu!! Ben de Bütün enerjimi ,aklimi, imanimi, dikkatimi topliyarak geçebildim Hamd olsun ve Ruhum ile insanlari, yetimleri, çocuklari sevmeye başladığımda anca o zaman; huzura erip enerji kaynağına varabildim ve kendimi ruhsal enerji (iman) ile şu an Kendimi daha zinde,daha dinç,daha enerjik ve güclü hissediyorum... Kissadan Hisse bu insani Ruhunuz ile Sevin!! Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim.Olur ya ...Kalp durur ...Akıl unutur ... Ben dostlarımı ruhumla Allah için,severim.!!O ne durur, ne de unutur!!ve enerji doludur..Çünkü kaynağı, Allah cc. .. Geçmişten geleceğe ancak bu Ruh enerjisi ile O köprüden geçebilirsiniz!Yoksa hayattiniz boyunca ;Geçmişten geleceğe giden o köprüde sallanip durursunuz.. Dualarim Sizin ile Allah (c.c) YAR VE Yardimciniz Olsun[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Enerjim tükendi
Alt