Enerjim tükendi

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm Hocam,

Rüya yorumunda en son da yazdığınız şey 'Sevginizi olumlu yönde arttırmak için enerjinizi gözden geçirin..' Gerçekten enerjim tükenmiş durumda ama hocam ben bu insana güveniyorum ve bana inancıyla sevgisiyle güç vericektir.Güveniyorum, şunu da bilmeziniz isterim geçmişle asla yaşamicam çok yıpranmış olabilirim ama artık o günler geride kaldı. Hani bir yerde yazmışsınız ya 'çok iyi tanımaya çalışın'hocam tanımaya çalışıyorum fakat hocam kimse kimseyi tam olarak tanıyamaz ne kadar tanıyorum desede ancak aynı evi paylaşınca tanır diye düşünüyorum.Tanıdığım kadarıyla inaçlı bir insan herşeyi düşünen ince düşünceli bir insan.Benim için inançlı ve ahlaklı olması çok önemli ve gördüğüm kadarıyla da var.

Hocam bana yıllar önce bu insandan bahsetmişlerdi ben de olmaz demiştim, bundan 2 ay önce tekrar bahsettiler neyse beni görmüş ben de gördüm tabi kısa bir konuşmamız olmuştu tanıdıklar arasında.Sonra ben yok dedim dediğiniz gibi hiç enerjim yoktu fakat o hep dua etmiş ALLAHIM onunda gönlünü bana razı et diye çok dua etmiş.Ve bir ay sonra sınavım vardı açık öğretim hocam inanırmısınız aynı okulda aynı saatte sınav günü karşılaştık ve şok oldum konuştu bende ondan sonra tamam olabilir dedim.Ve hocam haftalar sonra en yakın mahalleden bana üzülsem bile doğrumu yanlışımı söyleyen dostumla iki yıl aynı okulda okumuşlar ve bana gözün kapalı evlenmelisin dedi.Ben tanıdığım kadarıyla çok iyi bir insan en önemlisi inançlı ve ahlaklı.Hocam yalnız ben de sizin gibi göçebe yaşıyıcam 20 sene kadar.Hocam gördüğümde hoşlandığım biri inşALLAH sevgi olmasını istiyorum, bunu çok istiyorum rabbimden.Evlenince beni çokkk mutlu edicek biri herşeyden önemlisi karşısındakinin duygularını önemsiyor.Hocam lütfen lütfen bana dua edermisiniz çünkü ben öbür depresyonu sizin gibi salih ve saliha insanların duaları sayesinde kurtuldum ve yine sizin dualarınız sayesinde bu insanı çokk sevmek hayırlısıyla eşim olmasını istiyorum.Yanlış adım atmak istemiyorum.Kardeşlerim bana da dua edermisiniz.:(
Hocam hepsine cevap verebilirmisiniz sizi ÇOK SEVİYORUM canım hocammmm.....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Gönül Dostum..
Siz rüyanizda bir köprüden geçtiğinizi yazinca bana geçmişte yaşadiğim bir olayi hatirlattiniz Ve Siz de bir An kendimi gördüm..

Yillar önce kendi isteğim ile başladiğim koruyucu Anne olmak!!arada bir beni bunaltiyor ve bu çocuklarin bazi hareketleri, kasdi olmadan yaptiklari beni sinirlendirip,
geriyor psikolojimi bozduklarini fark etmiştim!!

Tabii nefsim de sağ olsun hiç boş durmuyordu..
-Aman be!!Bu çocuklar senin evladin değil;yedir, içir devletten çocuk başina $2.000 dolarini da al ve keyfine bak!!diye aklim ile de oynuyordu..
Aklimda Nefsimi destekliyordu....
Ya Tabii Haklisin bu çocuklar Senin değil ki mantikli ol onlari kendi evladin gibi sevemezsin ki hayvanlar bile başkasinin yavrularini tekmeleyip
kendilerinden süt emmelerine izin vermiyorlar bu tabiattin bir kanunu..

ama öte yandan vicdanim kabulenemiyor Hayir!!diyor bu çocuklarin günahi yok!!ebeveynleri onlari taciz etti ise ve onlar senin kapina geldiler ise onlar sana;
Allah`in bir Emanetti..kendine gel.. onlara haksizlik etme evladindan ayirma adil ol,insan ol!! diyordu...

ben ise Nefsimle, kalbim,vicdanim, Ruhum arasında sıkışmış huzurlu olamiyor psikolojim bozulmuş kendimi cok yorgun hissediyordum!!Sanki Enerjim bitmişti..
Kafam karışmış,kendimi şaşkın hissediyor aklım düşüncelerim bulanık,Konsantre olmakta, en küçük şeye bile odaklanmakta zorlaniyor cok asabi ve sinirli olmuştum..
anlıyacağınız ; Kazanma Kuşağında Kaybedenler olma yolunda idim!!
Psikolojik yardim istiyemezdim çünkü;gururuma yediremiyordum !Heyhatt Ben gibi akilli,güzel, cazip tahsilli bir insan başkalarindan yardim mi istiyecekti..

Annem Bende ki bu olumsuz değişikliği fark ettince benim ile sohbet etti!!Bak “Kızım” dedi; insan,Enerjisini Ruhundan alir Nefsinden değil!!
Sen bu çocuklari Ruhun ile sadece Allah için Yaradandan ötürü sevmedikçe ne onlara nede kendine huzur verebilirsin!!Hem kendine hemde o masum yavrucuklara yazik edersin..
O yetimlere aklin ile değil Ruhun ile sahiplenmedikce onlar ile Cenneti değil!!Cehennemi kazanabilirsin kendime, Ruhuma gelmemi istiyordu..

Yapamam anne Yapamam!!Bunu yapmaya gücüm, imanim yok!!Ben Mevlana ,derviş değilim ben sinirli, asabi zamaninda cok yipranmiş bir insanim!! diyordum..
-Annem de tamam O zaman Gel aklından Ruhuna bir köprü kur insanlığını ,vicdanini da Dualarimi da yanina destek alarak O ince Sirat gibi köprüden geçebilirsin !!diyordu...
Gözler,kulaklar,akil yanılabilir, ama iman asla yanılmaz Seni yarı yolda bırakmaz!!O köprüden sadece İman ile geçebilir ve kurtulabilirsin!!!diye yalvariyor Dualar ediyordu!!

Ben de Bütün enerjimi ,aklimi, imanimi, dikkatimi topliyarak geçebildim Hamd olsun ve Ruhum ile insanlari, yetimleri, çocuklari sevmeye başladığımda anca o zaman;
huzura erip enerji kaynağına varabildim ve kendimi ruhsal enerji (iman) ile şu an Kendimi daha zinde,daha dinç,daha enerjik ve güclü hissediyorum...

Kissadan Hisse bu insani Ruhunuz ile Sevin!!
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim.Olur ya ...Kalp durur ...Akıl unutur ...
Ben dostlarımı ruhumla Allah için,severim.!!O ne durur, ne de unutur!!ve enerji doludur..Çünkü kaynağı, Allah cc. ..

Geçmişten geleceğe ancak bu Ruh enerjisi ile O köprüden geçebilirsiniz!Yoksa hayattiniz boyunca ;Geçmişten geleceğe giden o köprüde sallanip durursunuz..
Dualarim Sizin ile Allah (c.c) YAR VE Yardimciniz Olsun

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm hocam,
ALLAH razı olsun hocam herşey için hocam sadece içimde bir kıpırtı var aşırı sevme yok ama hocam inançlı ve ahlaklı biri en çok sevmek istediğim karakterde biri inş.hayırlısıyla eşim olur DUALARINIZ sayesinde de hayırlı olucağına inanıyorum canım hocam :) duaa..

Üst Alt