En güzel bayram mesajları

LİM10

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
17 Mart 2011
Mesajlar
154
Tepkime puanı
1
bayram5.jpg


Kardeşliğin, dostluğun, barışın, birlik ve beraberliğin en üst düzeyde yaşandığı bu Ramazan ayında Bayrama ulaşmanın sevincini, coşkusunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Bireylerin kendisine, ailesine ve çevresine zaman ayırıp değerlendirdiği özel günlerden olan Ramazan ayında insanlar aynı düşünce ve değerlerde buluşmakta, dargınlıklar ve kırgınlıklar unutulmakta, kardeşlik, birlik ve dayanışma duyguları ise yoğun yaşanmaktadır. Bu değerlerin korunduğu ve devam ettiği sürece aşamayacağımız hiçbir engel, varamayacağımız hiçbir hedef yoktur.
Her gününüzün Bayram sevinci içinde geçmesi ve bu güzel vatanımız üzerinde daha nice Bayramların hep birlikte yaşanması temennisiyle, Ramazan Bayramınızı kutlar sağlık, huzur ve başarılar dilerim.


bayram7.jpg


Daha nice bayramlara hep birlikte sevdiklerinizle; sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde erişmeyi diliyorum. Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, topluma umut, sevgi veren, sabır ve emek sınavını kazanmanın bir müjdecisidir.

Milli birlik ve beraberliğimizin mayasını oluşturan unsurlar ise bizi biz yapan, bizi millet halinde bir arada tutan milli ve manevi değerlerimizdir. Bu duygular içerisinde bayramın sadece milletimiz için değil, Türk-İslam alemi ve bütün dünyaya huzur, barış, mutluluk ve güzelliklere vesile olmasını temenni ederek, esenlikler dilerim.


Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun,Bayramınız mübarek olsun.

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Bayramınız kutlu olsun.

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

bayram4.jpg


Hiç şüphesiz ki, Bayram günleri hepimiz için çok önemli ve Müstesna anlamı olan günlerdir. Birlik beraberlik duyguları içerisinde birbirimizin dertleriyle dertlenerek yokluk sıkıntı ve zorluk içerisindeki insanlarımızla kaynaşarak bir oruç ayını daha geride bıraktık ve şimdi Müslümanlara Yüce Allahın bir hediyesi olan Ramazan Bayramı`nı yine hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde idrak etmenin sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz.
Ramazan Bayramını fırsat bilip uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızı, eş ve dostlarımızı, yaşlılarımızı ve düşkünlerimizi ziyaret ederek onların gönüllerini almalı, çevremizdekilerle hediyeleşerek kardeşlik, komşuluk bağlarımızı, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz. Ayrıca bu bayramı, tüm çevremizdeki dargınların barışması ve barıştırılması için bir vesile kılmalıyız.Zira Türk Milleti olarak Bizleri güçlü kılacak en büyük etken birlik birlik ve beraberliğimiz olacaktır.

Yaşanan tüm olumsuzlukların sona ermesi ve bayramın ülkemize barış huzur getirmesini, Ülkemizdeki tüm İnsanlarımızın her işlerinin Allah`ın rahmetiyle bereketlenmesini diler, bu duygular içerisinde, Yüce Türk Milletinin ve Tüm İslam aleminin bayramını tebrik eder, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını en kalbi duygularımla dilerim.

Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir.Yarınlar niyettir ve duaların kabul olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız Kutlu Olsun.

bayram6.jpg


Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun.Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Bayramın Kutlu Olsun.

Bu Mübarek Ramazan Bayramı'nda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Bizi yataran ALLAH a şükürler Olsun, Bütün müslümanlara Hayırlı Olsun, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.


bayram2.jpg


Milletimizin ve toplumsal hayatımızın en güzel ve anlamlı günlerinden birisi olan Ramazan Bayramına ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren, millet olma iradesini ve kardeşliği en üst düzeyde hissettiren, kırgınlıkları affettiren bayramlar, mutluluk ve huzur dolu bir iklim meydana getirmeleriyle inanç ve kültür medeniyetinin en temel unsurlarındandır.

İnancımızın temelini teşkil eden ve bizleri birlik ve bütünlük içerisinde bugünlere ve yarınlara taşıyacak olan bu güzel günlerimizin biri de hiç şüphe yok ki Ramazan Bayramıdır. İnançlarımızın ve törelerimizin bütün güzellikleriyle sergilendiği Ramazan Bayramı; yoksulların, kimsesizlerin hatırlandığı, eş, dost ve yakınların kaynaştığı, başta sevgi olmak üzere, yüce milletimizin derinliklerinde var olan bütün ahlaki meziyetlerin de paylaşıldığı kutsal günlerdir.

Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının daha yoğun yaşandığı bayram günlerinde büyüklerimizi, kimsesiz fakir ve muhtaç vatandaşlarımızı, devletimizin koruması altında bulunan çocuklarımızı ziyaret etmenin, bayram sevincini paylaşmanın hepimiz için insanlık görevi olduğuna inanıyorum. Birlik, beraberlik duygularının en güzel örneklerinin yaşandığı bu kutsal günlerde, İnsanımızı öteden beri bir arada tutan ve güçlü kılan bu seçkin bayram günlerinin birleştirici ve manevi gücünün, bizleri yeni ufuklara taşıyacağına inanıyorum. Bu güzelliklerin, huzur ve barış ortamının sürekli olmasını temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle, tüm islam aleminin ve sizlerin bayramlarını kutluyor, sağlık ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


bayram3.jpg


Kalplerde Sevgi Olsun Gözlerimiz ışık Dolsun ramazan Bayramınız Kutlu Olsun.

Bayramların En güzeli ve Hayırlısını Diliyorum Size Ramazan Bayaramınız Mübarek Olsun.

Bu Mubarek Bayramda Kalplerinizde Barış Gözlerinizde Umut Atrafınızda Sevgi olsun ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!

Ramazan Bayramı'nın milletimizin diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin...

bayram1.jpg


Küskünlerin barıştığı, sevenlerin biraraya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum... İyi bayramlar!

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Üst Alt