Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
En büyük zikir hangisidir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="süreyya58" data-source="post: 74566" data-attributes="member: 1065"><p><span style="font-size: 9px"><strong>En kıymetli tesbih nedir en büyük zikir hangisidir en büyük zikir nedir en büyük tesbih faziletli zikirler ve dualar En Faydalı Zİkir Hangisidir</strong></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Purple">Gündüz ve gece yapacağın bütün zikirlerden daha büyük olan bir zikir...</span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ebu Ümame şunları anlatmıştır:</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Resulullah benim dudaklarımın kıpırdandığını görünce “ne söylüyorsun?” diye sordu. Ben de “Allah’ı zikrediyorum” diye cevap verdim.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bunun üzerine; “Sana gece ve gündüz yapacağın bütün zikirlerden daha büyük olan bir zikri öğreteyim mi?” ve:</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">“el-hamdu lillâhi adede mâ halak= yarattığı mahlukların sayısı kadar Allah’a hamdolsun.. el-hamdu lillâhi mil’e mâ halak= Yarattığı varlıklar dolusu kadar Allah’a hamdolsun... el-hamdu lillâhi adede mâ fissemâvâti ve mâ fil ard= göklerde ve yerde bulunan varlıkların sayısı kadar Allah’a hamdolsun...” şeklinde devam eden bir duayı öğretti. (bk. Mecmau’z-zevaid, h. no: 16871)</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: Red"></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: Red">“el-hamdu lillâhi adede mâ halak,el-hamdu lillâhi mil’e mâ halak, el-hamdu lillâhi adede mâ fissemâvâti ve mâ fil ard</span></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="süreyya58, post: 74566, member: 1065"] [SIZE=1][B]En kıymetli tesbih nedir en büyük zikir hangisidir en büyük zikir nedir en büyük tesbih faziletli zikirler ve dualar En Faydalı Zİkir Hangisidir[/B][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Purple]Gündüz ve gece yapacağın bütün zikirlerden daha büyük olan bir zikir...[/COLOR] Ebu Ümame şunları anlatmıştır: Resulullah benim dudaklarımın kıpırdandığını görünce “ne söylüyorsun?” diye sordu. Ben de “Allah’ı zikrediyorum” diye cevap verdim. Bunun üzerine; “Sana gece ve gündüz yapacağın bütün zikirlerden daha büyük olan bir zikri öğreteyim mi?” ve: “el-hamdu lillâhi adede mâ halak= yarattığı mahlukların sayısı kadar Allah’a hamdolsun.. el-hamdu lillâhi mil’e mâ halak= Yarattığı varlıklar dolusu kadar Allah’a hamdolsun... el-hamdu lillâhi adede mâ fissemâvâti ve mâ fil ard= göklerde ve yerde bulunan varlıkların sayısı kadar Allah’a hamdolsun...” şeklinde devam eden bir duayı öğretti. (bk. Mecmau’z-zevaid, h. no: 16871)[/FONT] [B][COLOR=Red] “el-hamdu lillâhi adede mâ halak,el-hamdu lillâhi mil’e mâ halak, el-hamdu lillâhi adede mâ fissemâvâti ve mâ fil ard[/COLOR][/B][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
En büyük zikir hangisidir?
Alt