Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Elmalı Kayısı Kompostosu Tarifi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 12426" data-attributes="member: 376"><p><strong>Elmalı Kayısı Kompostosu</strong></p><p> <strong></strong></p><p><strong>500 gr kayısı</strong></p><p><strong>2 elma (iri doğranmış)</strong></p><p><strong>1 su bardağı şeker</strong></p><p><strong>1 kahve fincanı ağartılmış badem (iri dövülmüş)</strong></p><p><strong>6 su bardağı su</strong></p><p> <strong></strong></p><p><strong>Şekeri iki bardak suyla bir taşım kaynatın. Kayısıları yıkadıktan sonra yarıp çekirdeklerini çıkarın ve elma ile kaynattığınız şurubun içine atıp, yumuşayıncaya kadar pişirin. Ateşten indirdikten sonra soğumaya bırakın. İyice soğuduktan sonra kaselere boşaltıp, badem serperek servis yapın.</strong></p><p> <strong></strong></p><p><strong>Not: Badem yerine kayısıların içlerini de kullanabilirsiniz. Kayısı çekirdeklerini kırıp, çıkan içleri kaynar suya atın. Sıcak suyun içinde iç kabukları da yumuşar ve kolaylıkla soyulur</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 12426, member: 376"] [B]Elmalı Kayısı Kompostosu 500 gr kayısı 2 elma (iri doğranmış) 1 su bardağı şeker 1 kahve fincanı ağartılmış badem (iri dövülmüş) 6 su bardağı su Şekeri iki bardak suyla bir taşım kaynatın. Kayısıları yıkadıktan sonra yarıp çekirdeklerini çıkarın ve elma ile kaynattığınız şurubun içine atıp, yumuşayıncaya kadar pişirin. Ateşten indirdikten sonra soğumaya bırakın. İyice soğuduktan sonra kaselere boşaltıp, badem serperek servis yapın. Not: Badem yerine kayısıların içlerini de kullanabilirsiniz. Kayısı çekirdeklerini kırıp, çıkan içleri kaynar suya atın. Sıcak suyun içinde iç kabukları da yumuşar ve kolaylıkla soyulur[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Elmalı Kayısı Kompostosu Tarifi
Üst
Alt