Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Efendimiz sav ve cebrail as her hafta bir konu belirlerlermiş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Hümeyra" data-source="post: 95762" data-attributes="member: 6397"><p>Selamün aleyküm dostlar;haftanın konusu doğru dua etmek idi.Açtığım her sayfada,her yazıda ,her sohbette konunun ana teması doğru dua edebilmek ve sonucunda yaşanılanlar idi.Nefsimiz bizi bu konuda çok zorluyor şunu şöyle isterim ,bu böyle olsun,bundan hoşlanmadım,bunun eksiği var eğrisi var....Sürekli detaylarla kendimiz için doğru olup olmadığını bilmediğimiz eksik halimizle eksik dualar ettiğimiz ,gaybı yaratan ve tek bilen Allah cc bizim için hazırladığı güzel gelecekleri dualarımızda ki eksik ve nefislerimize yenilerek yanlış ettiğimiz için kendimiz için hayırlı olanı bilmeden yaptığımız için her şeyi berbat ediyoruz.Hayırlısını isteyin teslimiyetle ''Allah'ım benim için hayırlı olanı verecek ve hazırlayan sensiz, sen kullarına zulüm etmezsin,hakkımda hayırlı olanı bana nasip et Rabbim.''demek neden bu kadar zor geliyor bize?Yanlış ve eksik dua ediyoruz ,dua kabul oluyor sonra da ayıklayamıyoruz pirincin taşını ,kimseye bahane veremeyiz,kimseyi suçlayamayız,isyan edemeyiz çünkü eksik halimizle ,eksik aklımızla biz yaptık o duaları ve sonucu bizim için hayırsız olunca hiç kimseye bir şey diyemeyiz.''Siz kendiniz için neyin hayırlı olduğunu bilemezsiniz ''diyor Allah cc oysa biz her şeyi bildiğimizi sanarak her şeyin asıl sahibine ,tevekkül ederek dua etmeyi öğrenemedik malesef....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hümeyra, post: 95762, member: 6397"] Selamün aleyküm dostlar;haftanın konusu doğru dua etmek idi.Açtığım her sayfada,her yazıda ,her sohbette konunun ana teması doğru dua edebilmek ve sonucunda yaşanılanlar idi.Nefsimiz bizi bu konuda çok zorluyor şunu şöyle isterim ,bu böyle olsun,bundan hoşlanmadım,bunun eksiği var eğrisi var....Sürekli detaylarla kendimiz için doğru olup olmadığını bilmediğimiz eksik halimizle eksik dualar ettiğimiz ,gaybı yaratan ve tek bilen Allah cc bizim için hazırladığı güzel gelecekleri dualarımızda ki eksik ve nefislerimize yenilerek yanlış ettiğimiz için kendimiz için hayırlı olanı bilmeden yaptığımız için her şeyi berbat ediyoruz.Hayırlısını isteyin teslimiyetle ''Allah'ım benim için hayırlı olanı verecek ve hazırlayan sensiz, sen kullarına zulüm etmezsin,hakkımda hayırlı olanı bana nasip et Rabbim.''demek neden bu kadar zor geliyor bize?Yanlış ve eksik dua ediyoruz ,dua kabul oluyor sonra da ayıklayamıyoruz pirincin taşını ,kimseye bahane veremeyiz,kimseyi suçlayamayız,isyan edemeyiz çünkü eksik halimizle ,eksik aklımızla biz yaptık o duaları ve sonucu bizim için hayırsız olunca hiç kimseye bir şey diyemeyiz.''Siz kendiniz için neyin hayırlı olduğunu bilemezsiniz ''diyor Allah cc oysa biz her şeyi bildiğimizi sanarak her şeyin asıl sahibine ,tevekkül ederek dua etmeyi öğrenemedik malesef.... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Efendimiz sav ve cebrail as her hafta bir konu belirlerlermiş
Alt