Dünyanın en zengin ve mutlu kişisi

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
ailesaadet.jpg

Bir evin güzelliği,::::::UYUMDUR...
Bir evin güvenliği,:::::BAĞLILIKTIR...
Bir evin sevinci,::::::::SEVGİDİR...
Bir evin zenginliği,:::::ÇOCUKLARDIR..
Bir evin anayasası,:::::SADAKATTİR...
Bunları uygulamayı başarabiliyorsan, SEN
Bu dünyada en ZENGİN ve en MUTLU Kişisin demektir.kgüll..,

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Eline sağlık
“Ev”, erkek için dinlenme yeri, kadın için ise gündüz “işyeri”, akşam “dinlenme” mekanıdır. “Koca”nın problemsiz olması kaydıyla, aile fertlerini bir arada tutacak ve sıcak bir ortamda hoşça vakit geçirmelerini sağlayacak bir numaralı etken kadındır. Bunun için öncelikle kendisinin onların yanında olması, aynı ortamı paylaşması, sanki kendisi de gündüz başka bir yerde çalışıp gelmiş gibi dinlenme, eğlenme ve rahatlama moduna geçmesi gerekir.

Erkek, daha çok evin hanımına bağlı olarak, kapıdan içeri girdiği andan itibaren rahatlama ihtiyacını karşılayabiliyorsa eve gelmeye can atar. Bu imkana erişemez ise, uzun süre tahammül edemez. Başka alternatifler arama ihtiyacı duymaya başlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah RAZI olsun aynen katiliyorum..
Gecenlerde esi kocasi alkolik olan cok modern zengin bir bayan kardesimiz geldi...
ve soyledigi sozler beni soka soktu.dedigi su idi
"aslinda islamiyetti normal yasiyan her aile bile mutlu olabilir!"

nasil yani diye sordugumda..

"islamiyet ickiyi,zinayi,kumari kadini cocuklari dovmeyi yasakliyor!normal bir musliman bile olsa koca disarida calisir anne cocuklari buyutur..senin benim param senin benim ozgurlugum kavgasi olmazdi"diyerek sozlerini bitirdi...
bunu soyliyen Amerikali bir profesor hanim di.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"Erkek, daha çok evin hanımına bağlı olarak, kapıdan içeri girdiği andan itibaren rahatlama ihtiyacını karşılayabiliyorsa eve gelmeye can atar. Bu imkana erişemez ise, uzun süre tahammül edemez. Başka alternatifler arama ihtiyacı duymaya başlar"

bunda da haklisiniz!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Evin zenginligi mutlulugu,eglencesi nur topu cocuklar..
Anayasasi Sadakat,Sevgi,Saygi,hurmet,Esinin ve cocuklarinin HAKKI basladigi yerde kendi HAKKININ bittigi yerdir!
Hakimi yargici kendi Vicdanidir!

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Allah RAZI olsun aynen katiliyorum..
Gecenlerde esi kocasi alkolik olan cok modern zengin bir bayan kardesimiz geldi...
ve soyledigi sozler beni soka soktu.dedigi su idi
"aslinda islamiyetti normal yasiyan her aile bile mutlu olabilir!"

nasil yani diye sordugumda..

"islamiyet ickiyi,zinayi,kumari kadini cocuklari dovmeyi yasakliyor!normal bir musliman bile olsa koca disarida calisir anne cocuklari buyutur..senin benim param senin benim ozgurlugum kavgasi olmazdi"diyerek sozlerini bitirdi...
bunu soyliyen Amerikali bir profesor hanim di.

hmmm aferin o amerikalı profesöre:.dost. görürseniz benim adımada tebrik edin kendisini. Daha ne duruyor o zaman Müslüman olsa ya:tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hmmm aferin o amerikalı profesöre:.dost. görürseniz benim adımada tebrik edin kendisini. Daha ne duruyor o zaman Müslüman olsa ya:tamam:.

Zaten islami arastiriyor!..dunya dinler Tarihi profesoru...alkis:;:
boyle buhranda ,boslukta, bunalimli bir hayattin icinde olan
cogu Yabanci bir arayis,bir cozum,bir kurtulus kapisi aramakta....:bilmemm:.
Ne diyor Siz muslimanlar sadece insani degil!hayvanlari,esyayi,tabiati da seviyor ve koruyorsunuz..cunku kainatta her seyin Allah-i kendi dillinde zikr ettigini biliyorsunuz!

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Zaten islami arastiriyor!..dunya dinler Tarihi profesoru...alkis:;:
boyle buhranda ,boslukta, bunalimli bir hayattin icinde olan
cogu Yabanci bir arayis,bir cozum,bir kurtulus kapisi aramakta....:bilmemm:.
Ne diyor Siz muslimanlar sadece insani degil!hayvanlari,esyayi,tabiati da seviyor ve koruyorsunuz..cunku kainatta her seyin Allah-i kendi dillinde zikr ettigini biliyorsunuz!

Aklın yolu birdir... Araştıran ve arayan Mevlasınıda bulur Belasını da...İnşAllah Mevlasını bulur bizimkibrrvo

Üst Alt