Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Dün gece çok ağladım Rabbim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 43804" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">Dün gece çok ağladım Rabbim,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">hesaplar bitirmedi gözyaşlarımı,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">silip götürmedi günahlarımı,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">hıçkırıklar düğümlendi boğazıma,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">affet diyemedim affet ya Rabbim</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">Kalender sanırdım oysa kendimi,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">soğuk gölgesi vurdu tenime ölümün,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">çift başlı hatıralar sokarken beni,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">sarılırken yumuşacık kaldırımlara,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">affet diyemedim affet ya Rabbim</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">Çatal dillileri dost edindim hep,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">unuttum sevdanın pembe yüzünü,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">sen acıyıp yol göstermişken bana,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">hiçlik sürdüm gökkuşağı yarınlarıma,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">affet diyemedim affet ya Rabbim</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">Sahte dünyamın demir parmaklıkları,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">sırdaşım yaptı her dem karanlıkları,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">hal-i Züleyha ile çıktı karşıma,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">kandım, attım Yusuf'u zindanlarıma,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">affet diyemedim affet ya Rabbim</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">Zifiri dünyamda büyük bir zelzele,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">Yıldızlar artık göz kırpmaz oldu,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">adını günahkar koydum hayatın,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">titreyerek kapında herşeye rağmen,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">affet diyemedim affet ya Rabbim</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkGreen">İlyas Uçar</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 43804, member: 1043"] [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkGreen]Dün gece çok ağladım Rabbim, hesaplar bitirmedi gözyaşlarımı, silip götürmedi günahlarımı, hıçkırıklar düğümlendi boğazıma, affet diyemedim affet ya Rabbim Kalender sanırdım oysa kendimi, soğuk gölgesi vurdu tenime ölümün, çift başlı hatıralar sokarken beni, sarılırken yumuşacık kaldırımlara, affet diyemedim affet ya Rabbim Çatal dillileri dost edindim hep, unuttum sevdanın pembe yüzünü, sen acıyıp yol göstermişken bana, hiçlik sürdüm gökkuşağı yarınlarıma, affet diyemedim affet ya Rabbim Sahte dünyamın demir parmaklıkları, sırdaşım yaptı her dem karanlıkları, hal-i Züleyha ile çıktı karşıma, kandım, attım Yusuf'u zindanlarıma, affet diyemedim affet ya Rabbim Zifiri dünyamda büyük bir zelzele, Yıldızlar artık göz kırpmaz oldu, adını günahkar koydum hayatın, titreyerek kapında herşeye rağmen, affet diyemedim affet ya Rabbim İlyas Uçar[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Dün gece çok ağladım Rabbim
Alt