Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Dün akşam iftar öncesi...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 17392" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Allah RAZI olsun imamhatiplim.. ama benim sevap kazanma nin yaninda.. baska bir seyi istiyorum..</span></p><p><span style="color: black">haya ederek soyliyecegim.. her insanin SEVME ve SEVILMEYE ihtiyaci vardir.. cocuklar gibi.. ama bir dusunun sizi gercekten tum kalbi ile sevecek bir anneniz bile yok iken.. nasil sevgisizlikten gelen bir bosluga dusersiniz.. iste o zaman istersiniz ki.. kimseniz yoksa Yaradan tarafindan sevilmek istersiniz..</span></p><p><span style="color: black">tabii bu cook buyuk bir talep.. ama dedim ya biz talip olur.. gerekenleri de yapmaya calisiriz gerisi Rabbimin RIZA ve takdirine rahmettine kalmistir.. Allah Kerim ...</span></p><p><span style="color: black">Yüreğimde Sen’i hep baş tacı edebilmem, içimde bir cennet yaratmandır...</span></p><p><span style="color: black">Sen’in sevgini, tüm sevgilerin üstüne taşıyabilmek, rızan için yaşamaya çalışmak..</span></p><p><span style="color: black">iste hayatimin butun gayesi budur Rabbim...</span></p><p><span style="color: black">karanlık gecelerimi de karamsar vehimlerden kurtarıp nurlandıracak..</span></p><p><span style="color: black">icimdeki yanlizligi ve boslugu anca sen doldurabilirsin..SEn Sen Rabbim..</span></p><p><span style="color: black">cook yanlizim.. kimsesizim .. yetimlerim ile rahman KAPINA geldim..</span></p><p><span style="color: black">bu kulunu da kabul edermisin..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 17392, member: 1049"] [COLOR=black]Allah RAZI olsun imamhatiplim.. ama benim sevap kazanma nin yaninda.. baska bir seyi istiyorum..[/COLOR] [COLOR=black]haya ederek soyliyecegim.. her insanin SEVME ve SEVILMEYE ihtiyaci vardir.. cocuklar gibi.. ama bir dusunun sizi gercekten tum kalbi ile sevecek bir anneniz bile yok iken.. nasil sevgisizlikten gelen bir bosluga dusersiniz.. iste o zaman istersiniz ki.. kimseniz yoksa Yaradan tarafindan sevilmek istersiniz..[/COLOR] [COLOR=black]tabii bu cook buyuk bir talep.. ama dedim ya biz talip olur.. gerekenleri de yapmaya calisiriz gerisi Rabbimin RIZA ve takdirine rahmettine kalmistir.. Allah Kerim ...[/COLOR] [COLOR=black]Yüreğimde Sen’i hep baş tacı edebilmem, içimde bir cennet yaratmandır...[/COLOR] [COLOR=black]Sen’in sevgini, tüm sevgilerin üstüne taşıyabilmek, rızan için yaşamaya çalışmak..[/COLOR] [COLOR=black]iste hayatimin butun gayesi budur Rabbim...[/COLOR] [COLOR=black]karanlık gecelerimi de karamsar vehimlerden kurtarıp nurlandıracak..[/COLOR] [COLOR=black]icimdeki yanlizligi ve boslugu anca sen doldurabilirsin..SEn Sen Rabbim..[/COLOR] [COLOR=black]cook yanlizim.. kimsesizim .. yetimlerim ile rahman KAPINA geldim..[/COLOR] [COLOR=black]bu kulunu da kabul edermisin..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Dün akşam iftar öncesi...
Alt