Duaya devam etmek

A

aslıhan

Kayıtsız
Misafir
Merhaba iyi günler. Benim uzun zamandır istediğim bir dileğim var, adaklar adadım bir çok şey denedim ama hiç bişey olmadı. İstediğim şey hayırlı mı değil mi diye istihareye yattım ve istedğim cevabı aldm ama hala duam kabul olmadı. Sizce hala dualarıma devam etmelimiyim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba iyi günler aslıhan ile bir de Neslihan olabilirsen ne mutlu Size..tabiki Dualariniza devam edin..
Duâ insanla Allah arasında bir haberleşme, bir iletişim, bir ilişki,bir Muhabbettir!!

Allah'a sığınıp sabırlı davrandıkça daha bir yoluna giriyor her şey...Sürekli düşünmek,bunu sıkıntı haline getirmek davranışlarımızı,sözlerimizi, düşüncelerimizi Sağlığımızı,işimizi Olumsuz etkiliyor farkında olmadan.
Çok iste tabiki ama bunu dert edinerek değil..Çünkü dert edinmeye başladığımızda olumsuzluklar daha bir büyüyor gözümüzde.
Elbette olumlu düşünmeli,istediğimizde sebat etmeliyiz ama hayırlısını dileyerek vaktini zamanını bekleyerek.
Bir şey olması gereken vakitte olmadı mı çoğu zaman hayal kırıklığı ve mutsuzluk getiriyor..
Ne kadar istediğimiz bir şey olsa da..Onu Nasıl beklediğimiz de çok önemli !!O yüzden dert etmemeye bak,bunda da vardır bir hayır de...

" Değiştirmeye gücünüzün yetmediğine sabırlı olun, ta ki Allah onu değiştirinceye kadar. " Vakti zamanı gelince her şey oluverir....
İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerekli belki zamanı değil!!zamanı gelmemiştir..bir şeyi çok istediğin takdirde olmuyorsa vardır bunda bir hayır demek lazım,olmuyorsa bir sebebi vardır bellıkı hayırlı zaman gelmemiş daha ...

duaa..

Üst Alt