Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Dualarda Bulusalim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SiLa" data-source="post: 51262" data-attributes="member: 2240"><p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Ey Rabbim!</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"> Rabbimiz!</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Anladım ki Hz. Lokman gibi "Ey oğulcuğum!" diye seslenen dillere hasret bırakırmış meğer "Ey babacığım" diyen İsmailî seslenişler.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Yetimlik ve öksüzlük yalnızca anne babanın yokluğundan ibaret değilmiş, anladım.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Analı babalı ne çok yetim varmış Rabbim!</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Sen ki yetim bulup barındıran Rahimsin!</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Sen ki; kalpleri kudret elinde tutan Kâdirsin!</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Sen ki; kalpleri evirip çeviren Mukallibsin!</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Yetimlerimizin vekili sen ol!</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Kimsesizliğimizi Veliyy oluşunla sona erdir Ey Mevlâmız!</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Kur'an'ınla inşa et!</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Kur'an'ınla teselli et!</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Kur'an'ınla yol göster!</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Ellerimizden tut!</span></span></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Kimi mala, kimi evlâda, kimi dünyaya, kimi nefsine, kimi hevasına; herkes bir şeye kurban olurmuş, öğrendim!</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Bizi sana kurban et Rabbim!</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Bizi de sana kurban et Rabbim!</span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">Bizi ancak sana <a href="https://www.kevserdenizi.net/forum/dua-deryasi/73586-bizi-sana-kurban-et-rabbim.html" target="_blank">kurban </a>et <a href="https://www.islamiforumlar.net/dua-kosesi/23658-dualarda-bulusalim.html" target="_blank">rabbim! </a>Amin...!!!!</span></span></p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SiLa, post: 51262, member: 2240"] [INDENT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Ey Rabbim![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4] Rabbimiz![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Anladım ki Hz. Lokman gibi "Ey oğulcuğum!" diye seslenen dillere hasret bırakırmış meğer "Ey babacığım" diyen İsmailî seslenişler.[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Yetimlik ve öksüzlük yalnızca anne babanın yokluğundan ibaret değilmiş, anladım.[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Analı babalı ne çok yetim varmış Rabbim![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Sen ki yetim bulup barındıran Rahimsin![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Sen ki; kalpleri kudret elinde tutan Kâdirsin![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Sen ki; kalpleri evirip çeviren Mukallibsin![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Yetimlerimizin vekili sen ol![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Kimsesizliğimizi Veliyy oluşunla sona erdir Ey Mevlâmız![/SIZE][/FONT] [LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Kur'an'ınla inşa et![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Kur'an'ınla teselli et![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Kur'an'ınla yol göster![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Ellerimizden tut![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Kimi mala, kimi evlâda, kimi dünyaya, kimi nefsine, kimi hevasına; herkes bir şeye kurban olurmuş, öğrendim![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Bizi sana kurban et Rabbim![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Bizi de sana kurban et Rabbim![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Bizi ancak sana [URL="https://www.kevserdenizi.net/forum/dua-deryasi/73586-bizi-sana-kurban-et-rabbim.html"]kurban [/URL]et [URL="https://www.islamiforumlar.net/dua-kosesi/23658-dualarda-bulusalim.html"]rabbim! [/URL]Amin...!!!![/SIZE][/FONT][/LEFT] [/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Dualarda Bulusalim
Alt