Selamun aleyküm ,bildiğiniz gibi Çocuk Koruma servisinde çalışmaktayım yeri geliyor Çocuğu annesinden alıp koruyucu aileye vermek zorunda ,durumunda kalıyoruz.
3 ay önce de Somalili bir annenin (Müsliman ) iki Çocuğunu da annenin Akli dengesi yerinde olmadığı İçin almak durumunda kaldık ...
kendim de elhamdullilah Müsliman tessetürlü bir bayan olduğum İçin annenin Sosyal görevlisi olarak beni uygun buldular..neyse kendimde Çok sosyal, samimi ,insanlar ile Çabuk kaynaşan easy kolay iletişim kuran basit bir insanim...
Dün bu Anne bana dediki..
-Sister Çocuklarımı geri almak İçin o kadar çok dua ediyorum ki niye Allah Kabul etmiyor...?
Ona baktım ve samimiyet ile dedim ki biliyorum her anne gibi Çocuklarını seviyorsun ,onlari geri istiyorsun onlar senin ,ama onlara gereği gibi bakabiliyormusun..bakabilecekmisin...?
unutma daha 3 ay önce evde cinler var diye onlari gece yarısı -15 derecede dışarda bırakmıştın taksiciler görmese idi onlar Soğuktan donardı..........
Çocuklarını geri almak İçin o kadar çok dua ediyorsun peki bu duan Kabul olursa Çocukların içinde iyi olacak mı....?
Duanın Kabul olmasının her iki tarafa da faydalı, hayırlı olması gerekmezmi..
Çocuklarını halen geri almaya hazır değilsin anlasan iyi olur...
Çocukların, koruyucu evde Özel Eğitim almakta ,Çocukların trauma geçirmiş durumda birini gerçekten seviyorsan,Onun iyiliğini, mutluluğunu istersin !sadece kendi mutluluğunu değil.. Sevgi bencilik barındırmaz..bunu da evladını seven bir anneden öğrendim.
Eyvallah !Yeri geldiğinde gitmesini de bırakmasınıda bilmeli insan.!
HERKESİN BİR PLANI VAR AMA ,“ALLAH'IN PLANI” HERKESİ KAPSAR!