Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Dua pencere merdiven..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 36570" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: olive"><strong>Üzerimize cemaliyle yumuşacı ve şeker tadında karlar indirip </strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: olive"><strong>celaliyle dağları ve yolları kara büyüyen Rabbimiz, </strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: olive"><strong>kalplerimize kar tanesinin paklığını indir,</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: olive"><strong>mutluluklarımızı kar taneleri sayısınca çok eyle,</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: olive"><strong>hüzünlerimizi rahmetinin dokunuşuyla kar taneleri gibi erit,</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: olive"><strong>dostluklarımızı her bir kar tanesi gibi özel ve güzel olarak halkeyle, </strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: olive"><strong>bizi Sein rızan yolunda uçuşan kar taneleri eyle,günahlarımızı </strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: olive"><strong>gufranın karında yıka ve temizle.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: olive"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: olive"><strong>Dua bir bakıma Allah'ın kuluna açtığı bir pencere,bir bakıma da kulun bu pencereye ulaşmak için kurduğu bir merdivendir.Allah kendisinden sual eden kullarına verdiği cevapla,duanın çevresini çizmektedir.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: olive"><strong>''Kullarım Sana Benden sorarlar.De ki: Ben onlara yakınım.Dua ettiklerinde dualarını kabul ederim.Onlar bana dua etsinler,Benden istesinler,Bana inanıp güvensinler.Umulur ki bu sayede doğru yola erişirler.'' (Bakara/2-186)</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: olive"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 36570, member: 1043"] [SIZE=3][COLOR=olive][B]Üzerimize cemaliyle yumuşacı ve şeker tadında karlar indirip celaliyle dağları ve yolları kara büyüyen Rabbimiz, kalplerimize kar tanesinin paklığını indir, mutluluklarımızı kar taneleri sayısınca çok eyle, hüzünlerimizi rahmetinin dokunuşuyla kar taneleri gibi erit, dostluklarımızı her bir kar tanesi gibi özel ve güzel olarak halkeyle, bizi Sein rızan yolunda uçuşan kar taneleri eyle,günahlarımızı gufranın karında yıka ve temizle. Dua bir bakıma Allah'ın kuluna açtığı bir pencere,bir bakıma da kulun bu pencereye ulaşmak için kurduğu bir merdivendir.Allah kendisinden sual eden kullarına verdiği cevapla,duanın çevresini çizmektedir. ''Kullarım Sana Benden sorarlar.De ki: Ben onlara yakınım.Dua ettiklerinde dualarını kabul ederim.Onlar bana dua etsinler,Benden istesinler,Bana inanıp güvensinler.Umulur ki bu sayede doğru yola erişirler.'' (Bakara/2-186)[/B] [/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Dua pencere merdiven..
Alt