Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Dua edebilir misiniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Yekbu_tenebu" data-source="post: 83425" data-attributes="member: 7144"><p>Selamun aleyküm. Gönül sızım hocam duanıza ihtiyacım var lütfen bana dua edin. Sevdiğime artık sevdiğim demeye bile cesaretim kalmadı(bu şekilde davrandıkta ona daha çok bağlanıyorum galiba) ona arkadaşlığımızın yanlış olduğunu söyledim, o da nedenini sordu çok defa ama ortam müsait olmadığı için tam açıklama yapamadım. Üç gündür hasta, karışmadım ona ama soğuk davrandım. Bugün benim için gelmişti işe ona git dedim hastasın dinlen, sonra beni sevdiğini söyledi yapma böyle dedim. Biz yanlış Yoldayız! Benim için herşeyi yapacağını söylüyorsun o zaman beni yar olarak görme dedim, yaralıyorsun dedim, lütfen düşün dedim bu ilişkinin bir geleceği yok kimseye haksızlık etmeden yolumuza bakalım dedim. O üzüldü bende üzüldüm ama hocam onun ilgisine karşılık veremediğim zaman daha çok üzüldüğümü farkettim. Lütfen benim için dua edin hocam, o artık benimle böyle bir ilişki için ilgilenmesin. Bu ilişki ikimize de zarar verecek devam edersek ama o anlamıyor . </p><p>Elimde olsa onun olmadığı bir yere giderdim ama bu mümkün değil bu aralar. Hakkınızı helal edin hocam. İnşallah mesajımı Okur'da bana dua edersiniz. Sağlıkcakla kalın inşallah.</p><p></p><p>Kendime bugün inanamadım hocam, kendimi çok iyi kontrol ettim hiç yüzüne bakmadım, gözlerinin içine bakmadım o ilgilendi ve ben soğuk davrandım. İnşallah beni unutur hocam ben bu yanlışı yapmadığım için huzur bulacağım buna inanıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yekbu_tenebu, post: 83425, member: 7144"] Selamun aleyküm. Gönül sızım hocam duanıza ihtiyacım var lütfen bana dua edin. Sevdiğime artık sevdiğim demeye bile cesaretim kalmadı(bu şekilde davrandıkta ona daha çok bağlanıyorum galiba) ona arkadaşlığımızın yanlış olduğunu söyledim, o da nedenini sordu çok defa ama ortam müsait olmadığı için tam açıklama yapamadım. Üç gündür hasta, karışmadım ona ama soğuk davrandım. Bugün benim için gelmişti işe ona git dedim hastasın dinlen, sonra beni sevdiğini söyledi yapma böyle dedim. Biz yanlış Yoldayız! Benim için herşeyi yapacağını söylüyorsun o zaman beni yar olarak görme dedim, yaralıyorsun dedim, lütfen düşün dedim bu ilişkinin bir geleceği yok kimseye haksızlık etmeden yolumuza bakalım dedim. O üzüldü bende üzüldüm ama hocam onun ilgisine karşılık veremediğim zaman daha çok üzüldüğümü farkettim. Lütfen benim için dua edin hocam, o artık benimle böyle bir ilişki için ilgilenmesin. Bu ilişki ikimize de zarar verecek devam edersek ama o anlamıyor . Elimde olsa onun olmadığı bir yere giderdim ama bu mümkün değil bu aralar. Hakkınızı helal edin hocam. İnşallah mesajımı Okur'da bana dua edersiniz. Sağlıkcakla kalın inşallah. Kendime bugün inanamadım hocam, kendimi çok iyi kontrol ettim hiç yüzüne bakmadım, gözlerinin içine bakmadım o ilgilendi ve ben soğuk davrandım. İnşallah beni unutur hocam ben bu yanlışı yapmadığım için huzur bulacağım buna inanıyorum. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Dua edebilir misiniz?
Alt