Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Dost
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 40263" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">İşte böylesi anların yaşandığı bir zaman da kalmalara esir düşsem bile, gittiğimi umarak yürüyordum kimsesizliğe.</span></p><p><span style="color: black">Etrafta ki kalabalığa aldırmadan, yalnız kendimle, yalnız kendime doğru bir gidişle...</span></p><p><span style="color: black">Her bir adımla geri de kalıyordu kalması gereken ve her yeni adımla beraber yenileniyordum bir öncekinden..</span></p><p><span style="color: black">Nereye olduğunu bilmediğim ve nereye olduğunu önemsemediğim bir gidişle. ..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Yüreğim nereye giderse oraya varacaktı adımlar ve adımların sonu biliyorum ki ..</span></p><p><span style="color: black">yüreğime dokunacaktı, ki istiyordum zaten dokunmalıydı..</span></p><p><span style="color: black">Bir kaçış belki aradığı ya da sessiz, sakin bir köşe..</span></p><p><span style="color: black">Ya da kaybolmak, kendini bulmak istediği bir yerde..</span></p><p><span style="color: black">Veya ab-ı hayat sunacak bir damla da hayat bulmak..</span></p><p><span style="color: black">Adı her ne ise artık, “Gitmek” adı altında sığınmak işte bir yere..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 40263, member: 1049"] [COLOR=black]İşte böylesi anların yaşandığı bir zaman da kalmalara esir düşsem bile, gittiğimi umarak yürüyordum kimsesizliğe. Etrafta ki kalabalığa aldırmadan, yalnız kendimle, yalnız kendime doğru bir gidişle... Her bir adımla geri de kalıyordu kalması gereken ve her yeni adımla beraber yenileniyordum bir öncekinden.. Nereye olduğunu bilmediğim ve nereye olduğunu önemsemediğim bir gidişle. .. Yüreğim nereye giderse oraya varacaktı adımlar ve adımların sonu biliyorum ki .. yüreğime dokunacaktı, ki istiyordum zaten dokunmalıydı.. Bir kaçış belki aradığı ya da sessiz, sakin bir köşe.. Ya da kaybolmak, kendini bulmak istediği bir yerde.. Veya ab-ı hayat sunacak bir damla da hayat bulmak.. Adı her ne ise artık, “Gitmek” adı altında sığınmak işte bir yere..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Dost
Alt