Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
dost bildiklerim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 65255" data-attributes="member: 3"><p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">Sanırdım gündüzdü onlarla gecem </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">İçimde ümitti dost bildiklerim </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">Ne zaman yıkılıp yere düştüysem </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">Bırakıp da gitti dost bildiklerim </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"></span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">Hepsi varken baharımda, yazımda; </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">Kışın bir burukluk kaldı ağzımda </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">Seneler senesi oysa gözümde </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">Cihana eşitti dost bildiklerim </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"></span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">Nerede o sözlere kandığım günler? </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">Her gülen yüzü dost sandığım günler </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">Acıdan kahrolup yandığım günler </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">Ta canıma yetti dost bildiklerim </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"></span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">Meydana çıkalı asıl çehreler </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">Aydınlanmaz oldu artık geceler </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">Yalanlar tükendi, indi maskeler </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">Birer birer bitti dost bildiklerim </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue"></span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">Korkar oldum bana " dostum " diyenden </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">Yoksa yok olandan, varsa yiyenden </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">Ne onlardan eser kaldı ne benden </span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-family: 'Garamond'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: Blue">Beni benden etti dost bildiklerim</span></span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: right"><span style="font-size: 9px">Ümit Yaşar Oğuzcan</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 65255, member: 3"] [CENTER][B][I][FONT=Garamond][SIZE=5] [COLOR=Blue]Sanırdım gündüzdü onlarla gecem İçimde ümitti dost bildiklerim Ne zaman yıkılıp yere düştüysem Bırakıp da gitti dost bildiklerim Hepsi varken baharımda, yazımda; Kışın bir burukluk kaldı ağzımda Seneler senesi oysa gözümde Cihana eşitti dost bildiklerim Nerede o sözlere kandığım günler? Her gülen yüzü dost sandığım günler Acıdan kahrolup yandığım günler Ta canıma yetti dost bildiklerim Meydana çıkalı asıl çehreler Aydınlanmaz oldu artık geceler Yalanlar tükendi, indi maskeler Birer birer bitti dost bildiklerim Korkar oldum bana " dostum " diyenden Yoksa yok olandan, varsa yiyenden Ne onlardan eser kaldı ne benden Beni benden etti dost bildiklerim[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [/CENTER] [RIGHT][SIZE=1]Ümit Yaşar Oğuzcan[/SIZE][/RIGHT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
dost bildiklerim
Alt