Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Dönemeç..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 43834" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Teal">Bir gündü, hava ılık</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Teal"> Ve cadde kalabalık</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Teal"> </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Teal"> Bir kadın sapıverdi önümden dönemece;</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Teal"> Yalnız bir endam gördüm , arkasından, ipince.</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Teal"> Ve görmeden sevdiğim, işte bu kadın dedim,</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Teal"> Çarpıldım sendeledim.</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Teal"> </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Teal"> Bir gündü mevsim bayat</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Teal"> Ve esmekte hayat.....</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Teal"> Dönemeçten bir tabut çıktı ve üç beş adam;</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Teal"> Yalnız bir ahenk sezdim, çerçevede bir endam.</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Teal"> Ve tabutta , incecik, o kadın var, anladım;</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Teal"> Bir köşede ağladım.....</span></span></span></strong></p></p> <p style="text-align: center"> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Teal"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Teal"></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Teal">Necip FAZIL KISAKÜREK</span></span></span></strong></p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 43834, member: 1043"] [CENTER][CENTER][B][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Teal]Bir gündü, hava ılık Ve cadde kalabalık Bir kadın sapıverdi önümden dönemece; Yalnız bir endam gördüm , arkasından, ipince. Ve görmeden sevdiğim, işte bu kadın dedim, Çarpıldım sendeledim. Bir gündü mevsim bayat Ve esmekte hayat..... Dönemeçten bir tabut çıktı ve üç beş adam; Yalnız bir ahenk sezdim, çerçevede bir endam. Ve tabutta , incecik, o kadın var, anladım; Bir köşede ağladım.....[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Teal] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=Teal]Necip FAZIL KISAKÜREK[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Dönemeç..
Alt