Dizi izlemek günahmıdır?

hasobam07

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleykum öncelikle arkadaşlar,ben normal dizi izliyorm ama dizide mesela diyor ki rumlar bizm kardeşimizdir yarın içmeye gidelim. Bende tabiki bunu kabul etmiyorum ama izliyorum acaba gunaha giriyormuyum.
Ama şolede düşünüyorum, herkesin düşüncesi farklı senaryoya karışamam orda belki gerçekten yaşanmış bir olayı anlatıyor. Çok mu irdeliyorum anlamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Selamün Aleykum öncelikle arkadaşlar,ben normal dizi izliyorm ama dizide mesela diyor ki rumlar bizm kardeşimizdir yarın içmeye gidelim. Bende tabiki bunu kabul etmiyorum ama izliyorum acaba gunaha giriyormuyum.
Ama şolede düşünüyorum, herkesin düşüncesi farklı senaryoya karışamam orda belki gerçekten yaşanmış bir olayı anlatıyor. Çok mu irdeliyorum anlamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.

Aleykümselam, dizi izlemek günah dersek olmaz çünkü diziden diziye fark var. Bir gerçek daha var ki, dizilerin büyük çoğunluğunda günah diyebileceğimiz unsurlar fazlasıyla var. Bu işin en basit yolu bana göre, rahatsız olduğun, şüphe duyduğun dizileri v.s izleme... Rahat et.

Üst Alt