S
SEZA
Kayıtsız
Misafir
Merhaba arkadaşlar ben aleyna 6. Sınıfa gidiyorum 11 yaşındayım. Size başımdan geçen olayı anlatacam biraz uzun olabilir ama lütfen dinleyin. Bir şey önerin! şimdi benim 4 dişimde ağrıyor. Bizde babamla diş kliniğine gittik. Doktor 1. Sallanan dişimi çekti. 2.gün yine ağrıdı yine gittik ilaç verdi. Kontrole gel dedi günde 3 kez, 4 hafta boyunca kontrole gittim. 5.hafta gittiğimde dişime dolgu yaptı geçici, ağrı sızı olursa yine gel dedi. 1 saat hiçbirşey yeme içme dedi. Dolgulu dişim yine ağrıdı, gittik doktor dolgumu çıkarttı yenisi yaptı yine 1 saat bir şey yeme içme dedi. Sonra yine ağrıdı 7.hafta gittim sağlam bir dolgu yaptı kontrole gel dedi. Dişimi neden çekmiyorsun dedim, çekersem yenisi gelmez dedi. O yuzden dolgu yapıyorum dedi. 8,9 hafta boyunca kontrole gittim. 10.hafta yine ağrıdı.gittim. Bu sefer daha sağlam bir dolgu yaptı, yemene içmene dikkat et dedi yine ağrırsa gel kanal tedavisine başlayalım, daha ileri gidelim dedi, tamam dedim. Çok korkuyordum.11,12,13 hafta boyunca kontrole gittim ve 2 saat hiçbirşey yiyemedim. En sonunda ağrı olmdı. 1 hafta kadar hiç ağrımadı. Şimdi 4 ,veya 6 ay geçti dişim hafif hafif ağrıyor. Doktora gitmeliyim ? sizce nden ?