Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Derdimi Seviyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sükut76" data-source="post: 50789" data-attributes="member: 2641"><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0000">DOLAP NİÇİN İNİLERSİN</span></span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Dolap niçin inilersin</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Derdim vardır inilerim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Ben Mevla'ya âşık oldum</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Anın için inilerim</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Benim adım dertli dolap</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Suyum akar yalap yalap</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Böyle emreylemiş Çalap</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Derdim vardır inilerim</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Beni bir dağda buldular</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Kolum kanadım yoldular</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Dolaba layık gördüler</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Derdim var inilerim</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Ben bir dağın ağacıyım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Ne tatlıyım ne acıyım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Ben Mevla'ya duacıyım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Derdim vardır inilerim</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Dağdan kestiler hezenim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Bozuldu türlü düzenim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Ben bir usanmaz ozanım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Derdim var inilerim</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Dülgerler her yanım yoldu</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Her azam yerine kondu</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Bu iniltim Haktan geldi</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Derdim vardır inilerim</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Suyum alçaktan çekerim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Dönüp yükseğe dökerim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Görün ben neler çekerim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Derdim vardır inilerim</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Yunus bunda gelen gülmez</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Kişi muradına ermez</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Bu fanide kimse kalmaz</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px">Derdim var inilerim</span></span></p><p style="margin-left: 20px"><a href="https://siir.gen.tr/siir/y/yunus_emre/index.html" target="_blank"><span style="font-family: 'Times'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #0000ff">YUNUS EMRE</span></span></span></a></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></PRE></p> <p style="margin-left: 20px"></p><p></p><p></PRE></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sükut76, post: 50789, member: 2641"] [FONT=Times][SIZE=4][COLOR=#ff0000]DOLAP NİÇİN İNİLERSİN[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Dolap niçin inilersin[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Derdim vardır inilerim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Ben Mevla'ya âşık oldum[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Anın için inilerim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Benim adım dertli dolap[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Suyum akar yalap yalap[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Böyle emreylemiş Çalap[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Derdim vardır inilerim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Beni bir dağda buldular[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Kolum kanadım yoldular[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Dolaba layık gördüler[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Derdim var inilerim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Ben bir dağın ağacıyım[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Ne tatlıyım ne acıyım[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Ben Mevla'ya duacıyım[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Derdim vardır inilerim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Dağdan kestiler hezenim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Bozuldu türlü düzenim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Ben bir usanmaz ozanım[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Derdim var inilerim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Dülgerler her yanım yoldu[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Her azam yerine kondu[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Bu iniltim Haktan geldi[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Derdim vardır inilerim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Suyum alçaktan çekerim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Dönüp yükseğe dökerim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Görün ben neler çekerim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Derdim vardır inilerim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Yunus bunda gelen gülmez[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Kişi muradına ermez[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Bu fanide kimse kalmaz[/SIZE][/FONT] [FONT=Times][SIZE=4]Derdim var inilerim[/SIZE][/FONT] [INDENT][URL="https://siir.gen.tr/siir/y/yunus_emre/index.html"][FONT=Times][SIZE=4][COLOR=#0000ff]YUNUS EMRE[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] </PRE> [/INDENT] </PRE> [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Derdimi Seviyorum
Alt