Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Denge 99
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 52432" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Allah RAZI olsun Denge 99 ben ise bazen Denge 101 de oldugunu hissediyor ve yasiyorum...1 arasindaki hicligimi yasiyorum!</span></p><p><span style="color: Black">Mubarek aslinda Sizin tam olarak ne demek istediginizi anliyamadim..ama sundan eminim ki samimiyet ve ihlasli bir HalkGonul Dost nasihattidir..Eyvallah...</span></p><p><span style="color: Black">Benim de bir siarim var gerek yazdiklarim gerekse tessekur edip okuduklarim gercekten inandiklarim dir!!</span></p><p><span style="color: Black">Dun O kardesimizin bir yazisini anca ust bolumunu okumaya vaktim olmustu..cunku oglusumu Yaz kampina goturmek uzre idim..</span></p><p><span style="color: Black">dedigi su idi "</span></p><p><span style="color: Black">Deccal başkan George W. Bush, 11 Eylül 2001 tarihinde düzenlenen saldırıları kendi hazirlayip ,kurmus, tatbik etmis ve sonunda muslimanlar yapti diye cok buyuk bir oyun oynamistir..</span></p><p><span style="color: Black">seklinde idi...</span></p><p><span style="color: Black">inanin artik bunu onlarda biliyor..gercekleri bildikleri halde inanmak istedikleri gibi inaniyorlar!ve Bizim burada muslimanlarin eski rahati, guvenligi, huzuru, ozgurlugu kalmadi...</span></p><p><span style="color: Black">Muslimanlara teror damgasi vuruldu..! Bu damga arkasindan Irak ve orta doguya saldirmak masum insanlari katl etmek icin KILIF uydurulduguna inaniyorum...“11 EYLÜL'Ü GEREKÇE GÖSTEREREK 2001 YILINDA AFGANİSTAN'I İŞGAL ...ettiler..</span></p><p><span style="color: Black">bebegini emziren anneyi bile katl ettiklerini kendi gozlerimiz ile sahit olduk..</span></p><p><span style="color: Black">ana sutu yerine kan ve insan cesedi kokan bir bebekleri gorduk!</span></p><p><span style="color: Black">Obama da hic bir sozunu tutmadi...diye devam ediyordu.. </span></p><p><span style="color: Black">iste o yuzden o Yaziyi begendim butona bastim..</span></p><p><span style="color: Black">Allahu alem..Rabbim her seyin gizli, sakli ve kalplerde olani da bilir...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 52432, member: 1049"] [COLOR="Black"]Allah RAZI olsun Denge 99 ben ise bazen Denge 101 de oldugunu hissediyor ve yasiyorum...1 arasindaki hicligimi yasiyorum! Mubarek aslinda Sizin tam olarak ne demek istediginizi anliyamadim..ama sundan eminim ki samimiyet ve ihlasli bir HalkGonul Dost nasihattidir..Eyvallah... Benim de bir siarim var gerek yazdiklarim gerekse tessekur edip okuduklarim gercekten inandiklarim dir!! Dun O kardesimizin bir yazisini anca ust bolumunu okumaya vaktim olmustu..cunku oglusumu Yaz kampina goturmek uzre idim.. dedigi su idi " Deccal başkan George W. Bush, 11 Eylül 2001 tarihinde düzenlenen saldırıları kendi hazirlayip ,kurmus, tatbik etmis ve sonunda muslimanlar yapti diye cok buyuk bir oyun oynamistir.. seklinde idi... inanin artik bunu onlarda biliyor..gercekleri bildikleri halde inanmak istedikleri gibi inaniyorlar!ve Bizim burada muslimanlarin eski rahati, guvenligi, huzuru, ozgurlugu kalmadi... Muslimanlara teror damgasi vuruldu..! Bu damga arkasindan Irak ve orta doguya saldirmak masum insanlari katl etmek icin KILIF uydurulduguna inaniyorum...“11 EYLÜL'Ü GEREKÇE GÖSTEREREK 2001 YILINDA AFGANİSTAN'I İŞGAL ...ettiler.. bebegini emziren anneyi bile katl ettiklerini kendi gozlerimiz ile sahit olduk.. ana sutu yerine kan ve insan cesedi kokan bir bebekleri gorduk! Obama da hic bir sozunu tutmadi...diye devam ediyordu.. iste o yuzden o Yaziyi begendim butona bastim.. Allahu alem..Rabbim her seyin gizli, sakli ve kalplerde olani da bilir...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Denge 99
Alt