Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Degermiydi!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 33470" data-attributes="member: 3"><p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px">Pencereden disari bakiyorum bir bahar aksamı yine...</span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px">Sokaklar bombos, yağmur Düşüyor gökyüzünden...</span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px">Kim bilir belki bir yerde yine ihanet yasandı hüzün yasandı...</span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px">Birileri birini aldattı..birilerini aglattı...</span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px"></span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px">Hani seven insan aldatmazdı...aglatmazdı...</span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px">Sende yaktın bazıları gibi beni...</span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px">Sende aldattın sende aglattın...</span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px">Zormuydu beni sevmek, zormuydu bir parca huzur vermek...</span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px">Kolaymıydı ihanet etmek, hayati zindan etmek...</span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px">Bu kadarmı taş kalplisin,bu kadarmı acımasız...</span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px">Yıktın gittin bütün hayallerimi...</span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px"></span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px">Bir çırpıda yıktın dünyamı...</span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px">Dönüp bir baksan arkana,ne olurdu sanki...</span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px">Döktürdügün yasları silseydin...</span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px">Düstüğüm yerden, bir el uzatıp kaldırsaydın...</span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px">Kolaymıydı, kolaymıydı yaşarken öldürmek birini...</span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px">Simdi sana degil.kendime dönüp soruyorum...</span></em></p> <p style="margin-left: 20px"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red">Degermiydi,degermiydi O zalime kalbini vermeye...:bilmemm:.</span></span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 33470, member: 3"] [INDENT][I][SIZE=3]Pencereden disari bakiyorum bir bahar aksamı yine... Sokaklar bombos, yağmur Düşüyor gökyüzünden... Kim bilir belki bir yerde yine ihanet yasandı hüzün yasandı... Birileri birini aldattı..birilerini aglattı... Hani seven insan aldatmazdı...aglatmazdı... Sende yaktın bazıları gibi beni... Sende aldattın sende aglattın... Zormuydu beni sevmek, zormuydu bir parca huzur vermek... Kolaymıydı ihanet etmek, hayati zindan etmek... Bu kadarmı taş kalplisin,bu kadarmı acımasız... Yıktın gittin bütün hayallerimi... Bir çırpıda yıktın dünyamı... Dönüp bir baksan arkana,ne olurdu sanki... Döktürdügün yasları silseydin... Düstüğüm yerden, bir el uzatıp kaldırsaydın... Kolaymıydı, kolaymıydı yaşarken öldürmek birini... Simdi sana degil.kendime dönüp soruyorum... [COLOR=Red]Degermiydi,degermiydi O zalime kalbini vermeye...:bilmemm:.[/COLOR][/SIZE][/I][/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Degermiydi!
Alt