Deccal ancak kendisini kızdıran bir şey sebebiyle çıkar

Taner Öğüt

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Deccal Mesih!!!

Tarifi: Deccal “de-ce-le” (دَجَلَ) kökünden türemedir. Yalan söylemek, bir şeyi bir şeye karıştırmak, gizlemek, örtmek manalarına gelir.

Deccal ancak kendisini kızdıran bir şey sebebiyle çıkar.

Ey insanlar Adem´den a.s. Muhammed´e a.s. kadar görülmemiş fitneci, fesadcı kafirin açıga çıkması için tüm insanlıgı ortalıgı karıstıran, yalan söyleyen, bir şeyi bir şeye karıştıran, örtenı kızdırmaya davet ediyorum!

Hz.Allah´ın c.c. izni ile bunu başararız!

Ahmed Serdar

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Eşsiz edebiyatımla güzel bir şeyler yazıp havamı basmak isterdim ama şu anda egomu tatmin edip deccala hizmet etmek istemiyorum. Nede olsa ego kibire neden olabilir.
Fakat basit bir cümleyle diyebilirim ki ; deccalı niçin suni öfkelendirelim.

Taner Öğüt

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Eşsiz edebiyatımla güzel bir şeyler yazıp havamı basmak isterdim ama şu anda egomu tatmin edip deccala hizmet etmek istemiyorum. Nede olsa ego kibire neden olabilir.
Fakat basit bir cümleyle diyebilirim ki ; deccalı niçin suni öfkelendirelim.

Umarım, eşsiz edebiyatın ego değildir yoksa bayağı bi kibire neden olabilir kaldı ki bu sitenin ismi Islam, eşsiz edebiyatın ile övünene kadar en Güzel isimlerin kime ait olduğunu öğrenip, cümlelerinde ona göre kelimeler kullanmaya ne dersin ama iş işten cıktı bana Kurtuluş haram oldu ben ve bizler zaten kütüklerde Raşid olan Vahahb olan Allahu Teala´nin cocukları olarak kayıtlıyız Deccal Mesih´in en has adamlarıyız diyorsan doğrudur, bu arada konumuza değinmek gerekirse EL-BASIT c.c. olan Allahu Teala´ya kulluk etme zorunluluğu yok, Allah c.c. kelamı ile tebliğ eden uyaran peygamberlerin davetine icabet etmek var onlara düşman kesilmek var. Anayasaya düşman olanların acığa cıkması icin seferber olanların ve bunları kimlerin temsil ettiğini hepimiz biliyoruz eminim Anayasa adınada forumlar vardır. Ilgi alanınız dısında olan forumlara cevap yazmak zorunluluğunuz yok ama bunu yapmanızın sebebi yakında anlaşılır, ne dersiniz ?

Üst Alt