Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Darbe tuzaklarından sonra, 2014 fitne tuzakları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ozkn" data-source="post: 76978" data-attributes="member: 5712"><p>Ve Aleyküm'üs-Selam.</p><p></p><p>Hocam sizin bu sözlerinizi samimi bulmuyorum. Eğer yol hizmet vs. deseniz anlarım ama haketmediği halde Tayyib Erdoğanı yüceltmeniz Bir Atatürk putu başımızda varken ikinci bir put çıkartmaktır. </p><p></p><p>Okuduğumda sanki Hz. Ömer r.a. veya Hz. Ebubekir Sıddık r.a. tan bahseder gibi bir haliniz var. Tayyib Erdoğan'ın yolsuzlukları </p><p>ayyuka çıkmış kanıtları bile varken sizin bu sözlerinizi tabu olarak görüyorum. Ne oldu gözlerinize bir çeşit perde mi indir bazı gerçekleri görmemekte ısrarcı davranıyorsunuz. Daha önce belirttiğim gibi yaptığı yollardan ve hizmetlerden bahsedecekseniz kürsü sizin. Çünkü kanıtları var Tayyib Erdoğan'ın bu konularda. Ama ahlak ve iman bakımından ben hadislere bakarım:</p><p></p><p>"Hazret-i Ömer (r.a.)den rivayet edildiğine göre şöyle demiştir: </p><p>'Hayber savaşının vukû bulduğu gün Resulullah (s.a.v.)in ashâbından birkaç kişi gelerek Filân şehit, filân şehittir!.. dediler. Nihayet bir kişinin yanına vararak Bu da şehittir! dediler.</p><p>Bunun üzerine Resulullah (s.a.v.):</p><p>'Hayır! Ben onu aşırdığı bir hırka yahut yağmurluktan dolayı cehennemde gördüm.' buyurdu. (Müslim, Îmân 182. Ayrıca bk. Dârimî, Siyer 48.)"</p><p></p><p>Tayyib Erdoğan'ın yolsuzluk yaptığına dair kanıtlar var mı? var!! Onlar kanıt değilse niye delilleri karartıyor!</p><p></p><p>Darbeden korkmasalar ordunun bu yetkisini almazlar. Darbedeki mantık fikirlerinin uyuşmadığı yönetimi indirmek değil DEVLETİN DAİMİ VARLIĞIDIR. Bu anlamda eğer Milli değerleri yok etmeye yönelik bir iktidar gücü kullanılıyorsa kanunda darbe yetkisi ordudan alınsa bile yine silah Türk Silahlı Kuvvetlerindedir. Eğer darbe yapılmıyorsa bıçağın kemiğe henüz dayanmamasıdır. Devletin varlığı hususunda herkes canını seve seve verir. </p><p></p><p>Darbeyi insanların gözünde fitne gibi gösterilmesi sınırsız özgürlük anlayışından kaynaklanır. Başbakan yolsuzluk yapsa da Türkiye Cumhuriyeti ismini kaldırmak istese de Milli Ordumuz karışmasın, istediğimizi yapalım demektir. </p><p></p><p>Milli değerden bahsetmeyeceksek Hz. Muhammed s.a.v. hadisi şeriflerde Türk'ü ve Türk ordusunu niye övdü. Hatta Türkü sevmek imandandır diye alimlerin kaynaklarında geçmektedir. Bu demek değildir ki Türk her daim üstündür! Fatih Sultan Mehmet de Türktü ve Müslümandı. İslama yüzyıllarca hizmet etmiş bir milletten bahsediyoruz. Burda Arabın Aceme Acemin Araba üstünlüğü yoktur hadisi şerifine göre Milli değerleri korumak ve müdafaa etmek en büyük gaf olur. </p><p></p><p>Hiç Türk Milletinin İslama girdikten sonra İslam aleyhine çalıştığını gördünüz mü! Hz Ali (r.a) şöyle buyurmuşsa: "Şahsınıza yapılan kötülüğü affedin, milletinize yapılanı affetmeyin." bunun üstüne söz söylenmemesi gerekir.</p><p></p><p>Siz bu sözü söylüyorsanız: Ey milli görüşün gençliği ayakta uyuyorsunuz bırakın faydası olmayan boşa giden çalışmaları gelin aynı kaynaktan çıkmış sizden olan özü sözü Allah olan dürüstlüğünü dünya müslümanlarının Kabul ettiği liderin arkasında yer alın. Kesinlikle Türk değilsiniz diye düşünürüm. Yolsuzluğu apaçık ortaya çıkmış bir liderin da arkasından artık gidilmemeli!</p><p></p><p>"Burda Arabın Aceme Acemin Araba üstünlüğü yoktur hadisi şerifine göre Milli değerleri korumak ve müdafaa etmek en büyük gaf olur. "</p><p></p><p>Yanlış yazmışım: Milli değerleri korumak ve müdafaa etmek <u>yanlıştır demek</u> en büyük gaf olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozkn, post: 76978, member: 5712"] Ve Aleyküm'üs-Selam. Hocam sizin bu sözlerinizi samimi bulmuyorum. Eğer yol hizmet vs. deseniz anlarım ama haketmediği halde Tayyib Erdoğanı yüceltmeniz Bir Atatürk putu başımızda varken ikinci bir put çıkartmaktır. Okuduğumda sanki Hz. Ömer r.a. veya Hz. Ebubekir Sıddık r.a. tan bahseder gibi bir haliniz var. Tayyib Erdoğan'ın yolsuzlukları ayyuka çıkmış kanıtları bile varken sizin bu sözlerinizi tabu olarak görüyorum. Ne oldu gözlerinize bir çeşit perde mi indir bazı gerçekleri görmemekte ısrarcı davranıyorsunuz. Daha önce belirttiğim gibi yaptığı yollardan ve hizmetlerden bahsedecekseniz kürsü sizin. Çünkü kanıtları var Tayyib Erdoğan'ın bu konularda. Ama ahlak ve iman bakımından ben hadislere bakarım: "Hazret-i Ömer (r.a.)den rivayet edildiğine göre şöyle demiştir: 'Hayber savaşının vukû bulduğu gün Resulullah (s.a.v.)in ashâbından birkaç kişi gelerek Filân şehit, filân şehittir!.. dediler. Nihayet bir kişinin yanına vararak Bu da şehittir! dediler. Bunun üzerine Resulullah (s.a.v.): 'Hayır! Ben onu aşırdığı bir hırka yahut yağmurluktan dolayı cehennemde gördüm.' buyurdu. (Müslim, Îmân 182. Ayrıca bk. Dârimî, Siyer 48.)" Tayyib Erdoğan'ın yolsuzluk yaptığına dair kanıtlar var mı? var!! Onlar kanıt değilse niye delilleri karartıyor! Darbeden korkmasalar ordunun bu yetkisini almazlar. Darbedeki mantık fikirlerinin uyuşmadığı yönetimi indirmek değil DEVLETİN DAİMİ VARLIĞIDIR. Bu anlamda eğer Milli değerleri yok etmeye yönelik bir iktidar gücü kullanılıyorsa kanunda darbe yetkisi ordudan alınsa bile yine silah Türk Silahlı Kuvvetlerindedir. Eğer darbe yapılmıyorsa bıçağın kemiğe henüz dayanmamasıdır. Devletin varlığı hususunda herkes canını seve seve verir. Darbeyi insanların gözünde fitne gibi gösterilmesi sınırsız özgürlük anlayışından kaynaklanır. Başbakan yolsuzluk yapsa da Türkiye Cumhuriyeti ismini kaldırmak istese de Milli Ordumuz karışmasın, istediğimizi yapalım demektir. Milli değerden bahsetmeyeceksek Hz. Muhammed s.a.v. hadisi şeriflerde Türk'ü ve Türk ordusunu niye övdü. Hatta Türkü sevmek imandandır diye alimlerin kaynaklarında geçmektedir. Bu demek değildir ki Türk her daim üstündür! Fatih Sultan Mehmet de Türktü ve Müslümandı. İslama yüzyıllarca hizmet etmiş bir milletten bahsediyoruz. Burda Arabın Aceme Acemin Araba üstünlüğü yoktur hadisi şerifine göre Milli değerleri korumak ve müdafaa etmek en büyük gaf olur. Hiç Türk Milletinin İslama girdikten sonra İslam aleyhine çalıştığını gördünüz mü! Hz Ali (r.a) şöyle buyurmuşsa: "Şahsınıza yapılan kötülüğü affedin, milletinize yapılanı affetmeyin." bunun üstüne söz söylenmemesi gerekir. Siz bu sözü söylüyorsanız: Ey milli görüşün gençliği ayakta uyuyorsunuz bırakın faydası olmayan boşa giden çalışmaları gelin aynı kaynaktan çıkmış sizden olan özü sözü Allah olan dürüstlüğünü dünya müslümanlarının Kabul ettiği liderin arkasında yer alın. Kesinlikle Türk değilsiniz diye düşünürüm. Yolsuzluğu apaçık ortaya çıkmış bir liderin da arkasından artık gidilmemeli! "Burda Arabın Aceme Acemin Araba üstünlüğü yoktur hadisi şerifine göre Milli değerleri korumak ve müdafaa etmek en büyük gaf olur. " Yanlış yazmışım: Milli değerleri korumak ve müdafaa etmek [U]yanlıştır demek[/U] en büyük gaf olur. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Darbe tuzaklarından sonra, 2014 fitne tuzakları
Alt