Ayrılığın Üzerinden Bir Yıl Geçti Ne Kadar Acı Degilmi Sevgili
Ben Artık Tasıyamıyorum Senli Sensiz Geçen Gunleri
Hayatın Acımasız Yüzünü Görmek İstermisin Sevgili
Git Maltepe Sahiline Bak Dalgalara Uzun Soluksuz Bir Nefes Çek
Sonra Savas Dalgalar İle Bak Bakalım Hayatın Acımasız Tarifine
Ömürlerin Yetersiz Oldugu Sevgilerin Çaresiz Kaldıgı Yerdir Orası
Acı Verır İnsana Nefessiz Kalırsın Soluk Soluga Neden Biliyormusun.Yıllar Önce Bu Deniz Ve Dalgalar Sahit Olmustu Buyuk Askımıza Sen Varken Sevgili Deniz Çok Sakindi Ve Işıl Işıl Bir Yapısı Vardı Çünki Sen Vardın Leke Degmemıs Bir Askımız Vardı Ortada Şimdi İse Dalgalar Çıldırmıs Durumda İsyan Ediyorlar Yüreğe İsyan Ediyorlar İnsanların Pişkin Pişkin Bakan Suratlarına
Dua Ediyorlar Yuce Yaradana Niçin Tertemiz Kalmayan Asklar İçin
Senin Yıllar Önce Kırletip Çöpe Attıgın O Aska Ağlıyorlar Sevgili
İşte Bu Yuzden Deniz Köpürür Dalgalar Çıldırır Su Çekilir
Ortada Ask Kalmadıgı İçin Ortada Sevgi Kalmadıgı İçin Sevgili
Her Gece Maltepe Sahiline Giderim O Dalgaların Haykırısını Seyrederim Dalgalar Ögle Sert Ögle Kızgın Ögle Gunahkar Ki
Degil Bir İnsan Senin Gibi Kırlenmıs Bir Milyon İnsanı Yutar Sevgili
Ha Şunu Her Zaman Unuttun Sen Denizdeki Dalgaların Da Bir Kalbinin Oldugunu Unuttun Çünki Onların Kalbi İnsanların Askıydı Onların Kalbı İnsanların Sevgi Yumağı İdi Bizler Göremedik Sevgili
Dalgaların Kalbini.. Çünki Bu Dunya O Kadar Kirli İnsanlar İle Doluki
Kalpler Kararır Yuzler Pişkinleşir Yurekler Çirkinleşir Sevgili
İşte Bu Yuzden Deniz Köpürür Dalgalar Sertleşir İşte Bu Yuzden Kötü İnsanlar O Deniz Dalgalarının Kalbini Göremez İşte Bu Yuzden Dalgalar İle Savasırsın Durması İçin Sen Kaybettın Sevgili Çünki Şu An Ben Görüyorum Senin Görmediklerini Bir Memleket Sevdası Gibi Görüyorum Denizin Kalbını Ve Yuregini Elveda Gül Yüzlüm Senli Ve Sensiz Gecen Butun Kirli Gunlere Elveda ....
Söz : Ahmet BABAR
Ben Artık Tasıyamıyorum Senli Sensiz Geçen Gunleri
Hayatın Acımasız Yüzünü Görmek İstermisin Sevgili
Git Maltepe Sahiline Bak Dalgalara Uzun Soluksuz Bir Nefes Çek
Sonra Savas Dalgalar İle Bak Bakalım Hayatın Acımasız Tarifine
Ömürlerin Yetersiz Oldugu Sevgilerin Çaresiz Kaldıgı Yerdir Orası
Acı Verır İnsana Nefessiz Kalırsın Soluk Soluga Neden Biliyormusun.Yıllar Önce Bu Deniz Ve Dalgalar Sahit Olmustu Buyuk Askımıza Sen Varken Sevgili Deniz Çok Sakindi Ve Işıl Işıl Bir Yapısı Vardı Çünki Sen Vardın Leke Degmemıs Bir Askımız Vardı Ortada Şimdi İse Dalgalar Çıldırmıs Durumda İsyan Ediyorlar Yüreğe İsyan Ediyorlar İnsanların Pişkin Pişkin Bakan Suratlarına
Dua Ediyorlar Yuce Yaradana Niçin Tertemiz Kalmayan Asklar İçin
Senin Yıllar Önce Kırletip Çöpe Attıgın O Aska Ağlıyorlar Sevgili
İşte Bu Yuzden Deniz Köpürür Dalgalar Çıldırır Su Çekilir
Ortada Ask Kalmadıgı İçin Ortada Sevgi Kalmadıgı İçin Sevgili
Her Gece Maltepe Sahiline Giderim O Dalgaların Haykırısını Seyrederim Dalgalar Ögle Sert Ögle Kızgın Ögle Gunahkar Ki
Degil Bir İnsan Senin Gibi Kırlenmıs Bir Milyon İnsanı Yutar Sevgili
Ha Şunu Her Zaman Unuttun Sen Denizdeki Dalgaların Da Bir Kalbinin Oldugunu Unuttun Çünki Onların Kalbi İnsanların Askıydı Onların Kalbı İnsanların Sevgi Yumağı İdi Bizler Göremedik Sevgili
Dalgaların Kalbini.. Çünki Bu Dunya O Kadar Kirli İnsanlar İle Doluki
Kalpler Kararır Yuzler Pişkinleşir Yurekler Çirkinleşir Sevgili
İşte Bu Yuzden Deniz Köpürür Dalgalar Sertleşir İşte Bu Yuzden Kötü İnsanlar O Deniz Dalgalarının Kalbini Göremez İşte Bu Yuzden Dalgalar İle Savasırsın Durması İçin Sen Kaybettın Sevgili Çünki Şu An Ben Görüyorum Senin Görmediklerini Bir Memleket Sevdası Gibi Görüyorum Denizin Kalbını Ve Yuregini Elveda Gül Yüzlüm Senli Ve Sensiz Gecen Butun Kirli Gunlere Elveda ....
Söz : Ahmet BABAR